Φήμες θέλουν τους Intel 9ης γενιάς να έρχονται τον Οκτώβριο

by Nikos Kaimakamis • On 13-08-2018 • AT 11:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Τον προσεχή Οκτώβριο εκτιμάται ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους οι επεξεργαστές Intel 9ης Γενιάς, οι οποίοι θα είναι εξοπλισμένοι με 8 πυρήνες. 

Οι επεξεργαστές Intel 9ης Γενιάς θα είναι βασισμένοι στην αρχιτεκτονική των 14 nm, ενώ οι επεξεργαστές της εταιρείας με την αρχιτεκτονική των 10 nm θα καθυστερήσουν να βγουν στη μαζική παραγωγή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Verge, καθώς αναμένεται να κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους από το 2019 και έπειτα. Εννοείται ότι στη νέα οικογένεια επεξεργαστών της Intel θα ανήκουν μοντέλα Intel Core i3, i5 και i7, όπως συμβαίνει με κάθε γενιά επεξεργαστών της εταιρείας. Η πιθανότερη ημερομηνία λανσαρίσματος των νέων επεξεργαστών θεωρείται ότι είναι η 1η Οκτωβρίου του 2018.

Η ναυαρχίδα της νέας οικογένειας επεξεργαστών της Intel είναι ο Intel Core i9-9900K, ο οποίος θα έχει οχτώ πυρήνες και 16 threads, με 16 ΜΒ cache και γραφικά Intel UHD 620. Ο Intel Core i7 της ένατης γενιάς θα έχει και εκείνος 8 πυρήνες και 8 threads, ενώ ο Core i5 θα έχει 6 πυρήνες και 6 threads. Όλοι οι επεξεργαστές θα απευθύνονται σε όσους θέλουν να εξοπλίσουν με εξαιρετικές επιδόσεις ένα desktop ή ένα πολύ ισχυρό laptop, με την Intel να προσφέρει μία πλούσια γκάμα επιλογών, ειδικά για όσους θέλουν να ασχοληθούν και με το overclocking.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons