Φήμες και διαρροές για το επερχόμενο Galaxy S10 της Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 23-01-2019 • AT 11:56 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Samsung ποντάρει πολλά στην επερχόμενη ναυαρχίδα της, το Galaxy S10, το οποίο αναμένεται να είναι μία ενδιαφέρουσα συσκευή. 

Οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν ως προς το ότι το επερχόμενο Galaxy S10 θα έχει την οθόνη να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στον τομέα της κάμερας, αφού στο πίσω μέρος θα υπάρχει μία διάταξη με πολλές κάμερες. Η οθόνη θα κρύβει από κάτω της τους αισθητήρες που θα αναλαμβάνουν να κάνουν την αναγνώριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων του κατόχου της συσκευής.

Μερικές πληροφορίες που έγιναν προσφάτως γνωστές για το επερχόμενο Samsung Galaxy S10 κάνουν λόγο για χωρητικότητα μπαταρίας στα 4000 mAh, ενώ το συνολικό πάχος της συσκευής δεν αναμένεται να ξεπερνά τα 7.8 χιλιοστά. Επομένως, η Samsung θα καταφέρνει να χωρέσει μία μπαταρία υψηλής απόδοσης σε ένα ελκυστικό σώμα χαμηλού προφίλ.

Πολλές είναι οι πηγές που αναφέρουν ότι αυτές οι επιδόσεις θα ανήκουν στο Galaxy S10+, με τη μεγαλύτερη οθόνη, χωρίς να γίνεται λόγος για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο άλλων μοντέλων του Galaxy S10 που αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο ειδικό event που ετοιμάζει για αυτό το σκοπό η Samsung στις 20 Φεβρουαρίου 2019.

Το Samsung Galaxy S10+ θα είναι και το πιο καλά εξοπλισμένο μοντέλο, στο οποίο εκτιμάται ότι θα υπάρχει συνδεσιμότητα 5G, μαζί με τριπλό φακό στο πίσω μέρος, ένα στα 16 Megapixel, ακόμα έναν τηλεφακό στα 12 Megapixel και έναν ακόμα στα 13 Megapixel.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons