Φήμες για υπηρεσία streaming μουσικής από την Tesla

by Nikos Kaimakamis • On 23-06-2017 • AT 11:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο κάνουν λόγο για ενδεχόμενη παρουσίαση υπηρεσίας μουσικού streaming από την Tesla. 

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, ο CEO της Tesla φέρεται να είναι σε συζητήσεις με διάφορες δισκογραφικές εταιρείες προκειμένου να καθοριστούν οι όροι με τους οποίους θα μπορούν να διατεθούν τα μουσικά έργα μέσα από μία τέτοια υπηρεσία. Η διαφορά της υπηρεσίας της Tesla είναι ότι θα βρίσκεται ενσωματωμένη μέσα στα οχήματα της εταιρείας. Προκαλεί ενδιαφέρον το ότι η Tesla δεν ήρθε σε συνεννόηση με κάποια από τις δεδομένες υπηρεσίες μουσικού streaming, όπως το Spotify, αλλά συζητά τη δημιουργία μίας δικής της πρότασης.

Η ίδια η Tesla δεν απάντησε στις σχετικές φήμες ευθέως, αλλά τόνισε ότι ενδιαφέρεται για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των οδηγών των οχημάτων της, στοιχείο που για πολλούς αποτελεί έμμεση επιβεβαίωση για το ότι ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δική της μουσική υπηρεσία. Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την Tesla να παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη υπηρεσία με άλλες λειτουργίες, όπως είναι και το Opel OnStar, με στοιχεία έγκαιρης προειδοποίησης σε περίπτωση ατυχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Elon Musk φέρεται να μη θεωρεί ότι βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο οι υπηρεσίες music streaming που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμες στο Διαδίκτυο, στοιχείο που δεν αποκλείεται να εννοεί ότι θέλει να παρουσιάσει η Tesla τη δική της πρόταση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons