Φήμες για τριπλή πίσω κάμερα στο Samsung Galaxy S10

by Nikos Kaimakamis • On 04-07-2018 • AT 11:04 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Είναι ακόμα νωρίς για να μπορέσει κανείς να μιλήσει με βεβαιότητα για το Galaxy S10, αλλά οι φήμες για την κάμερα του είναι πολλά υποσχόμενες. 

Στο Διαδίκτυο έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους φήμες που θέλουν τη Samsung να προικίζει το Galaxy S10 με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος του, τουλάχιστον σε μία από τις τουλάχιστον δύο διαμορφώσεις στις οποίες θα γίνει διαθέσιμη η νέα ναυαρχίδα της Samsung. Οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν ως προς το ότι το Galaxy S10 με την τριπλή πίσω κάμερα θα είναι το μεγαλύτερο μοντέλο με την οθόνη διαγωνίου 6.2 ιντσών.

Η φημολογία κάνει λόγο για τοποθέτηση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος του Galaxy S10, ενώ η μπροστινή selfie camera εκτιμάται ότι θα είναι διπλή. Η πίσω… τριλογία καμερών θα έχει φακούς 24, 12 και 8 Megapixel, ενώ στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει ένα imaging ντουέτο των 20 Megapixel.

Η ανάλυση της οθόνης λέγεται ότι θα είναι 2960×1440 pixels και στη θέση του επεξεργαστή θα υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon 845. Η μνήμη RAM λέγεται ότι θα είναι στα 6 ή 8 GB και η εσωτερική μνήμη στα 128 και 256 GB αντίστοιχα. H μπαταρία του Samsung Galaxy S10 εκτιμάται ότι θα έχει χωρητικότητα 4000 mAh, προσφέροντας ικανοποιητική αυτονομία σε μία συσκευή τόσο υψηλών επιδόσεων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons