Φήμες για το Samsung Galaxy S6 Edge

by Nikos Kaimakamis • On 20-01-2015 • AT 1:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-note-edge

Σύμφωνα με το SamMobile, το Samsung Galaxy S6 Edge θα είναι μία παραλλαγή του επερχόμενου S6 με δύο κυρτές οθόνες στα πλαϊνά μέρη του πλαισίου.Ουσιαστικά θα είναι ένα smartphone όμοιο με το Samsung Galaxy Note Edge που είχε μία κυρτή οθόνη στο πλάι, με τη διαφορά ότι εδώ θα υπάρχουν δύο τέτοιες οθόνες με επιπλέον λειτουργίες.

To SamMobile ισχυρίζεται ότι είναι δεδομένο ότι θα εμφανιστεί ένα τέτοιο μοντέλο, απλώς δεν είναι σίγουρο το πώς θα ονομάζεται τελικά. Οι δύο κυρτές οθόνες εκατέρωθεν της κεντρικής οθόνης θα έχουν ως ρόλο τους την απεικόνιση πληροφοριών, ενημερώσεων και ειδοποιήσεων.

Μία άλλη πληροφορία αναφορικά με το Samsung Galaxy S6 Edge μιλά για μνήμη RAM 4 GB, ενώ η ανάλυση της οθόνης του εκτιμάται ότι θα είναι 1440×2560 pixels. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για κύρια κάμερα στα 20 Megapixel και μίας ακόμα στα 5 Megapixel για τις selfies. Στο εσωτερικό του θα είναι ο οχταπύρηνος Samsung Exynos 7420.

Η παρουσίαση του Samsung Galaxy S6 Edge εκτιμάται ότι θα γίνει στο πλαίσιο του Mobile World Congress στην Βαρκελώνη, μαζί με την παρουσίαση του Samsung Galaxy S6, της νέας ναυαρχίδας της κορεάτικης εταιρείας. Μένει να δούμε ποιες από όλες τις παραπάνω φήμες θα βγουν αληθινές σε λίγους μήνες από σήμερα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons