Φήμες για το πλαίσιο του iPhone 7

by Nikos Kaimakamis • On 28-09-2015 • AT 11:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone 7

Μπορεί να μην έχει περάσει ικανό χρονικό διάστημα από το μπαράζ παρουσιάσεων της Apple και ήδη ξεκίνησαν οι πληροφορίες για το iPhone 7. 

H πρώτη πληροφορία για το iPhone 7 της Apple μιλά για το πλαίσιο του, το οποίο δεν θα είναι το Αλουμίνιο 7000, αλλά μία πιο ισχυρή εκδοχή του κράματος, στοιχείο που θα σβήνει κάθε υπόνοια εμφάνισης κυρτότητας στο πλαίσιο του τηλεφώνου από την σκληρή χρήση.

Το νέο υλικό που εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιηθεί από την Apple στην κατασκευή του iPhone 7 δεν θα είναι απλώς πιο ανθεκτικό, αλλά και εντελώς αδιάβροχο, αφού ακόμα και το πλαίσιο του iPhone 6S και iPhone 6S Plus αποδείχθηκε ότι μπορεί να το βουτήξει κανείς στο νερό για 60 λεπτά χωρίς να κινδυνεύουν τα ηλεκτρονικά κυκλώματά τους.

Ένα άλλο στοιχείο που αφορά στο iPhone 7 και κινείται στη σφαίρα της φημολογίας, είναι το γεγονός ότι στο νέο μοντέλο θα υπάρχει χώρος για δύο κάρτες SIM, επομένως το νέο iPhone δεν αποκλείεται να είναι δίκαρτο και να προσφέρει στον κάτοχό του τη χρήση δύο αριθμών στην ίδια συσκευή.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς να πει κανείς τι από όλα αυτά θα ισχύει έναν χρόνο και περισσότερο μετά, αλλά ως γνωστόν η ιστορία της Apple γράφεται τόσο από τις παρουσιάσεις της όσο και από τις φήμες που προηγούνται αυτών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons