Νέες φήμες και διαρροές για το Microsoft Lumia 550

by Nikos Kaimakamis • On 22-09-2015 • AT 11:41 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Microsoft-Lumia

Στο Διαδίκτυο διέρρευσαν φωτογραφίες και πληροφορίες για το Microsoft Lumia 550, το οποίο θα είναι ένα προσιτό νέο μοντέλο με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. 

Το Microsoft Lumia 550 θα έχει οθόνη διαγωνίου 4,7 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED, με ανάλυση 1280×720 pixels. Ο επεξεργαστής του θα είναι ένας τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 210, ο οποίος είναι χρονισμένος στο 1.1 GHz. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 8 GB, ενώ μπορεί να επεκταθεί με την χρήση καρτών Micro SD.

Θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, ενώ το πίσω μέρος θα είναι από πολυκαρβονικό υλικό. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές κάποιες πληροφορίες για τις κάμερες με τις οποίες θα είναι εξοπλισμένο, αλλά σίγουρα θα υπάρχει μία στο πίσω και μία ακόμα στο εμπρός μέρος.

lumia-550

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν σε διάφορα ρωσικά και όχι μόνο sites, φαίνεται καθαρά ένα ακόμα στοιχείο στο εμπρός μέρος της συσκευής, που εκτιμάται ότι είναι ένας αναγνώστης ίριδας του ματιού. Δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι τέτοιο, αλλά δεν αποκλείεται να συμβαίνει, επομένως αυτή θα είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη σε ένα προσιτό smartphone.

Η τιμή του Microsoft Lumia 550 δεν αναμένεται να ξεπερνά τα 120 ευρώ στην Ευρώπη. Αξίζει τέλος να τονιστεί ότι η εν λόγω συσκευή θα είναι εφοδιασμένη με λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons