Φήμες για το LG G Watch R2 με 4G

by Nikos Kaimakamis • On 10-12-2014 • AT 2:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G Watch R_1

Η φημολογία για το ενδεχόμενο παρουσίασης του LG G Watch R2 με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G προσεχώς είναι έντονη με πιθανή ημερομηνία παρουσίασης τον Φεβρουάριο. 

Η φημολογία μιλά για την ενδεχόμενη παρουσίαση της νέας εκδοχής του smartwatch της LG στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες φήμες που μιλούν για παρουσίαση της συσκευής πιο νωρίς, τον Ιανουάριο, στην έκθεση CES 2015 στο Las Vegas.

Η μεγαλύτερη αλλαγή στο LG G Watch R2 θα είναι η δυνατότητά του να συνδέεται σε δίκτυα ταχείας μεταφοράς δεδομένων 4G, στοιχείο το οποίο εκτιμάται ότι θα γίνει σταδιακά κοινός τόπος σε όλες τις συσκευές που φοριούνται στο χέρι. Το γεγονός ότι θα υποστηρίζει λειτουργία 4G δεν αποκλείεται να υποστηρίζει και τηλεφωνική λειτουργία, αλλά κανείς δεν μπορεί να το πει αυτό με βεβαιότητα.

Το νέο Smartwatch θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει λειτουργικό σύστημα Android Wear, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει να εκφράζονται απόψεις ότι η λειτουργία 4G σε μία συσκευή με μικρή χωρητικότητα μπαταρίας ενδέχεται να αποβεί… μοιραία για την αυτονομία του, αλλά δεν αποκλείεται να είναι το LG G Watch R2 ενισχυμένο και σε αυτόν τον τομέα. Το στρογγυλό σχήμα της κάσας του ρολογιού πάντως θα παραμείνει ως έχει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons