Φήμες για το επόμενο Axon ZTE

by Nikos Kaimakamis • On 23-03-2016 • AT 10:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

zte-axon-phone-international-version-back

H ZTE ετοιμάζεται για την παρουσίαση του επόμενου Axon smartphone, το οποίο και αναμένεται να είναι ένα high end μοντέλο. 

Το ZTE Axon φαίνεται πως θα είναι αρκετά προικισμένο στον τεχνολογικό τομέα, καθώς εκτιμάται ότι ο επεξεργαστής του θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 820, ενώ θα συνοδεύεται από μνήμη RAM στα 4 GB. Οι πρώτες πληροφορίες για αυτό κάνουν λόγο για κάμερα 21 Megapixel στο πίσω μέρος της συσκευής. Η οθόνη του εκτιμάται ότι θα έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών, με ανάλυση 2560×1440 pixels, ενώ το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android 6.0.1.

Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης αναμένεται να είναι στα 64 GB, ενώ η μπροστινή κάμερα δεν αποκλείεται να είναι στα 8 Megapixel. Όλες οι πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά προέρχονται από ένα Benchmark Test της GFXBench στο οποίο φέρεται να συμμετείχε το επερχόμενο μοντέλο.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν υπήρχε κάποια πληροφορία για το πότε θα μπορούσε να ξεκινήσει η εμπορική πορεία του νέου μοντέλου, ενώ δεν αποκλείεται το νέο Axon smartphone της ZTE να εμφανιστεί και σε άλλες αγορές πέρα από εκείνη της Κίνας. Εννοείται ότι η ΖΤΕ τηρεί σιγή ιχθύος και δεν έδωσε καμία πληροφορία για το τι προτίθεται να κάνει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons