Φήμες για το επερχόμενο Samsung Galaxy Watch

by Nikos Kaimakamis • On 07-08-2018 • AT 11:25 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Samsung είναι έτοιμη για την παρουσίαση του νέου της smartwatch, στις 9 Αυγούστου, μαζί με το Galaxy Note 9. 

H φημολογία για το νέο smartwatch μιλά για μία συσκευή με το όνομα Samsung Galaxy Watch, αλλάζοντας την ονοματολογία που χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα η κορεάτικη εταιρεία. Το Samsung Galaxy Watch θα έχει στρογγυλή κάσα με μεταλλικό υλικό κατασκευής, ενώ υπάρχουν πολλές πληροφορίες που θέλουν τη Samsung να επιλέγει το ροζ χρυσό ως μία από τις επιλογές στα υλικά κατασκευής της κάσας. Στο πλάι της κάσας διαμέτρου 42 χιλιοστών, σύμφωνα με το ZDNet, θα υπάρχουν δύο φυσικά πλήκτρα στη δεξιά πλευρά, ενώ θα υπάρχει συνδεσμολογία Bluetooth.

Ενδέχεται να υπάρχει και ένα μοντέλο με κάσα διαμέτρου 38 χιλιοστών, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τη Samsung να ενσωματώνει και LTE στο επερχόμενο μοντέλο, για αυτόνομη σύνδεση στο mobile Internet. Βελτιωμένη αναμένεται να είναι και η αυτονομία του Samsung Galaxy Watch, καθώς θα υπάρχει ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 470 mAh. Οι περισσότερες πληροφορίες θέλουν τη Samsung να έχει λειτουργικό σύστημα Tizen, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και επιλογή για Android Wear.

Ένα αξεσουάρ που ενδέχεται να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και αναμένεται να παρουσιαστεί μαζί με το Samsung Galaxy Watch είναι ένας ασύρματος φορτιστής που μπορεί να φορτίζει δύο συσκευές ταυτόχρονα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons