Φήμες για το επόμενο Nexus smartphone

by Nikos Kaimakamis • On 24-03-2015 • AT 10:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Nexus-5

Φήμες προερχόμενες από την Κίνα κάνουν λόγο για κατασκευή ενός ακόμα Nexus smartphone για την Google από τον κατασκευαστή που είχε αναλάβει τις δύο προηγούμενες συσκευές.

Υπήρχε έντονη φημολογία για συζητήσεις της Google με την LG και έναν Κινέζο κατασκευαστή που αποδείχθηκε πως είναι η Huawei, αλλά τελικά, όλα δείχνουν ότι το επόμενο Nexus smartphone θα φέρει την υπογραφή της LG, η οποία έχει δημιουργήσει τόσο το Nexus 4 όσο και το Nexus 5.

Παραδοσιακά, η Google παρουσιάζει τις νέες nexus προτάσεις στο τέλος κάθε χρόνου, όταν εμφανίζεται και κάποια νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, το οποίο εννοείται ότι υποστηρίζουν πρώτες πάντοτε οι Nexus συσκευές.

Η Google δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι έχει έρθει σε συζητήσεις με την Huawei για την δημιουργία ενός νέου Nexus από εκείνη. Αντίθετα, η LG φέρεται να έχει ξεκινήσει να συνεργάζεται με την Google πάνω στην δημιουργία ενός μοντέλου με την κωδική ονομασία N000.

Το νέο Nexus θα είναι ένα κινητό τηλέφωνο και όχι ένα tablet, ενώ το BGR ισχυρίζεται ότι στελέχη της Google έχουν κάνει ήδη σειρά επαφών με διάφορα επιμέρους τμήματα της LG, όπως είναι το τμήμα δημιουργίας οθονών, LG Display, για την επερχόμενη συσκευή της οικογένειας Nexus.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons