Φήμες για το επερχόμενο Apple iPhone 6S

by Nikos Kaimakamis • On 04-06-2015 • AT 11:23 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

apple-iphone-6

Apple και έντονη φημολογία πάνε πάντοτε μαζί και το iPhone 6S που ετοιμάζεται δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση του κανόνα.

Έτσι, οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο μιλούν για ένα smartphone με οθόνη ανάλυσης 1080p, ενώ θα υπάρχει και ένα μεγαλύτερο μοντέλο στην κατηγορία των phablets, το iPhone 6S Plus, το οποίο εκτιμάται ότι θα έχει οθόνη 2Κ. Η οθόνη αναμένεται να είναι το highlight του επερχόμενου μοντέλου, αφού, όπως ορθά τονίζει το Phone Arena, η επένδυση ποσού 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Apple στην εξαγορά του κατασκευαστή οθονών JDI μόνο τυχαία δεν είναι.

Εκτιμάται ότι η Apple τόσο για το νέο iPhone όσο και για άλλες συσκευές που θα παρουσιάσει στο μέλλον, ενδιαφέρεται για τα πάνελ των οθονών, προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό. Μία άλλη φημολογία αναφορικά με το iPhone 6S κάνει λόγο για συνεργασία της Apple με την Sony στο κομμάτι του imaging, με αισθητήρα 12 Megapixel και τεχνολογία RGBW, η οποία βελτιώνει την απόδοση των χρωμάτων και την λειτουργία της κάμερας ακόμα και σε σκοτεινές συνθήκες.

Η JDI από την άνοιξη έχει δηλώσει ότι αναπτύσσει μία οθόνη ανάλυσης Quad HD με πάνελ τεχνολογίας in cell touch, η οποία δεν αποκλείεται να είναι εκείνη που θα εξοπλίζει το επερχόμενο iPhone 6S.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons