Φήμες για Tizen smartwatch από την Huawei

by Nikos Kaimakamis • On 29-09-2016 • AT 12:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

huawei-watch-02

Η Huawei φαίνεται να απομακρύνεται από το όχημα του Android Wear για τo επερχόμενο smartwatch της. 

Το νέο smartwatch της Huawei εκτιμάται ότι θα έχει λειτουργικό σύστημα Tizen και όχι Android Wear, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με αρκετές πηγές στο Διαδίκτυο, η Huawei αναπτύσσει το επόμενο smartwatch της, για το οποίο δεν δίνει βάση στο Android Wear, ενώ δεν αποκλείεται για πολλούς αναλυτές, η Huawei να εγκαταλείψει εντελώς το λειτουργικό σύστημα της Google για χάρη εκείνου που έχει αναπτύξει η Samsung.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Huawei φαίνεται να έχει καθυστερήσει λίγο στο κομμάτι της ανάπτυξης smartwatches, καθώς έχει περάσει ένας χρόνος περίπου από την τελευταία παρουσίαση ενός έξυπνου ρολογιού. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το Huawei Watch της νέας γενιάς θα κάνει λίαν συντόμως την επίσημη εμφάνισή του, χωρίς να μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα τι θα έχει στη θέση του λειτουργικού του συστήματος.

Η χρήση του Tizen από έναν άλλο κατασκευαστή εκτός από τη Samsung θα γίνεται για πρώτη φορά, στοιχείο που μπορεί να δείξει έναν ακόμα δρόμο άντλησης εσόδων για την κορεάτικη εταιρεία. H Huawei, πάντως, εμφανίζεται δυσαρεστημένη, σύμφωνα με το Digital Trends, από την υποστήριξη που παρέχει η Google στο Android Wear.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons