Φήμες για τις νέες παραλλαγές του Xiaomi Mi 6

by Nikos Kaimakamis • On 23-01-2017 • AT 3:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Xiaomi Mi 6 ως η νέα ναυαρχίδα της κινέζικης εταιρείας αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της τον Μάρτιο του 2017. 

Οι φήμες για τα νέα μοντέλα κάνουν λόγο για τρεις παραλλαγές της εν λόγω συσκευής οι οποίες θα ονομάζονται Xiaomi Mi 6 Premier, Standard και Youth, το καθένα με το δικό του κοινό-στόχο, ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το Android Headlines, το Xiaomi Mi 6 Standard θα είναι το μοντέλο με τα πιο ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά, αφού θα έχει οθόνη τεχνολογίας OLED σε ανάλυση QHD, με κυρτές άκρες στην οθόνη, ενώ το πλαίσιό του θα είναι κατασκευασμένο από κεραμικά υλικά.

Η μνήμη RAM του βασικού μοντέλου του Xiaomi Mi 6 θα έχει μνήμη RAM 6 GB, ενώ ο επεξεργαστής του θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 835. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του θα είναι στα 256 GB, μαζί με διπλό φακό κάμερας στο πίσω μέρος. Το μοντέλο Premier θα έχει μνήμη RAM 4 GB, με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Το Xiaomi Mi 6 Youth θα απευθύνεται σε πιο νεανικό κοινό, με επεξεργαστή MediaTek Helio X30, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB και μνήμη RAM 4 GB.

Οι τιμές αναμένεται να ξεκινούν από τα 250 ευρώ περίπου και θα φτάνουν μέχρι και τα 400 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση του Android smartphone.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons