Φήμες για την τιμή του νέου iPad Pro

by Nikos Kaimakamis • On 21-03-2016 • AT 12:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

ipad pro both

Φήμες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο αναφορικά με την τιμή στην οποία θα διατίθεται το iPad Pro των 9,7 ιντσών. 

To event της Apple είναι προ των πυλών, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ενώ η εναλλακτική πρόταση στο iPad Pro των 12,9 ιντσών εκτιμάται ότι θα κινείται στα 599 δολάρια στις ΗΠΑ. Η τιμή αυτή θα είναι υψηλότερη από το iPad Air 2 κατά 100 δολάρια στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το GSM Arena. Άλλες πληροφορίες για το iPad Pro μιλούν για εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128 GB, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και συνδεσιμότητα LTE για το mobile Internet.

Ένα στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι ότι οι φήμες θέλουν την Apple να διατηρεί στην αγορά και το iPad Air 2, μετά από την επίσημη έναρξη των πωλήσεων του νέου μοντέλου. Άλλες πληροφορίες για το iPad Pro των 9.7 ιντσών μιλούν για υποστήριξη της λειτουργίας του Apple Pencil στην οθόνη του, σύνδεση με το Smart Connector και ένα νέο αξεσουάρ Smart Keyboard.

To νέο tablet θα έχει 4 ηχεία, επεξεργαστή Α9Χ, με την πίσω κάμερα να είναι στα 12 Megapixel, με την ικανότητα να καταγράφει εικόνα ποιότητας 4Κ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και LED φλας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons