Φήμες για τα επερχόμενα Galaxy S6 και S6 Edge

by Nikos Kaimakamis • On 02-12-2014 • AT 4:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-S6

Νεότερες φήμες που έχουν προκύψει κάνουν λόγο για τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, στα οποία φαίνεται πως ποντάρει πολλά η Samsung για την ανάκαμψή της. 

Αναφορικά με το Samsung Galaxy S6 λέγεται ότι θα έχει οθόνη ανάλυσης QHD (2560×1440 pixels), με μνήμη RAM 3 GB, και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 στα 64 bit. Μαζί με αυτό, θα υπάρχει μία κάμερα 16 Megapixel στο πίσω μέρος μαζί με μία κάμερα 5  Megapixel εμπρός για ακόμα καλύτερη ποιότητα στην λήψη selfies.  Στο εσωτερικό του θα υπάρχει η επιλογή μεταξύ 32, 64 και 128 GB εσωτερικής μνήμης. Καμία από τις φήμες αυτές δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, αλλά συνήθως, όπου υπάρχει καπνός… υπάρχει και φωτιά.

Από την άλλη μεριά, οι πληροφορίες από το στρατόπεδο της Samsung λένε ότι μαζί με την νέα ναυαρχίδα της θα παρουσιαστεί και το μοντέλο Galaxy S6 Edge, το οποίο θα είναι ένα μοντέλο με κυρτή οθόνη, όπως συμβαίνει με το Galaxy Note Edge, αλλά εδώ θα είναι μικρότερου μεγέθους και αναμένεται να έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Samsung Galaxy S6.

Η Samsung έχει ονομάσει τη διαδικασία δημιουργίας του νέου Galaxy ως Project Zero, εννοώντας ότι θα σχεδιάσει εκ του μηδενός τη νέα συσκευή, προκειμένου να δει ανάκαμψη των πωλήσεων στη νέα της ναυαρχίδα και αντιστροφή του κλίματος προς όφελός της στα high end smartphones.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons