Φήμες για παρουσίαση τριών νέων MacBook από την Apple τον Ιούνιο

by Nikos Kaimakamis • On 18-05-2017 • AT 2:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Στο Apple WWDC που θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τρία νέα MacBook για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό. 

Με την προσθήκη νέων επεξεργαστών της Intel, όπως αναφέρει το Bloomberg, η Apple αναμένεται να ανανεώσει τόσο το MacBook Pro με το Touch Bar, όσο και το μοντέλο των 12 ιντσών, αλλά και το MacBook Air με την οθόνη των 13 ιντσών. Οι αναλυτές σημειώνουν ότι δεν θα υπάρχουν αλλαγές στον εξωτερικό σχεδιασμό αλλά μόνο στο εσωτερικό των νέων μοντέλων, καθώς η Apple εκτιμάται ότι θέλει να δώσει στην αγορά εναλλακτικές προτάσεις εναντίον των φορητών υπολογιστών που έχει παρουσιάσει πρόσφατα η Microsoft.

Μαζί με τα ανανεωμένα MacBook, η Apple εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει τον Ιούνιο και μία ανανεωμένη έκδοση του λειτουργικού MacOS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Mac αντιστοιχούν στο 11% των 216 δισεκατομμυρίων δολαρίων που βγάζει κάθε χρόνο η Apple, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρει το Bloomberg, στοιχείο που δείχνει ότι το iPhone δικαίως συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την εταιρεία. Παρόλα αυτά, ο ανταγωνισμός με τα Surface laptops της Microsoft φαίνεται ότι είναι ισχυρό κίνητρο ώστε η Apple να αποφασίσει να προχωρήσει σε μία σημαντική ανανέωση της γκάμας των φορητών υπολογιστών της. Εννοείται ότι η Apple δεν σχολίασε καμία από τις φήμες που κυκλοφορούν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons