Φήμες για παρουσίαση του Microsoft Lumia 650 XL αντί του Lumia 850

by Nikos Kaimakamis • On 08-02-2016 • AT 2:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Microsoft-Lumia-650-01

Ενώ όλοι ανέμεναν την εμφάνιση του Microsoft Lumia 850 στην mid range κατηγορία, νεώτερες φήμες κάνουν λόγο για το Microsoft Lumia 650 XL. 

Κάποιες live φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου δείχνουν μία Lumia συσκευή που έχει οθόνη διαγωνίου 5,4 ιντσών, ενώ γίνεται λόγος για ανάλυση οθόνης στα 720×1280 pixels. Ο επεξεργαστής του φερόμενου ως Microsoft Lumia 650 XL είναι ο Qualcomm Snapdragon 210, ο οποίος είναι τετραπλού πυρήνα, με Adreno 304 GPU.

Εάν η Microsoft ακολουθήσει αυτή τη λογική, τότε θα κάνει μία κίνηση παρόμοια με τα Lumia 950 και 950 XL, παρουσιάζοντας δύο όμοιες σε δυνατότητες συσκευές, με διαφορετικές διαστάσεις οθόνης. Το λειτουργικό σύστημα, προφανώς και θα είναι τα Windows 10 Mobile, αλλά με τον Snapdragon 210, δεν είναι γνωστό εάν θα μπορεί να υποστηρίζει η νέα συσκευή το Continuum, προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το smartphone ως ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής συνδεόμενο με τα κατάλληλα περιφερειακά.

Το νέο μοντέλο της οικογένειας Lumia αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του αργότερα μέσα στον μήνα, επομένως οι περισσότερες απορίες γύρω από το τι θα περιλαμβάνει τελικά, καθώς και το ποιο θα είναι το τελικό όνομά του θα απαντηθούν σύντομα. Θεωρείται πιθανό να έχει μεταλλικό πλαίσιο το νέο Lumia, καθώς και φλας για την μπροστινή κάμερα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons