Φήμες για παρουσίαση του LG G4c

by Nikos Kaimakamis • On 11-05-2015 • AT 1:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lg g4c

Το LG G4c εκτιμάται ότι θα είναι μία πιο προσιτή εκδοχή της ναυαρχίδας της κορεάτικης εταιρείας, η οποία θα έχει και μικρότερο μέγεθος.

Μία από τις βασικές διαφορές του LG G4c σε σχέση με το μεγαλύτερο αδελφό του, θα είναι η οθόνη του, η οποία θα έχει διαγώνιο 5 ιντσών, ενώ, σύμφωνα με το Slashgear θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 410 με μνήμη RAM 1 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8 GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω της χρήσης καρτών microSD.

Για τις λειτουργίες imaging, αναμένεται να υπάρχουν κάμερες 8 Megapixel στο πίσω μέρος και 5 Megapixel εμπρός.

Η ανάλυση της οθόνης του θα είναι 720p και το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 5.0 Lollipop, μαζί με το LG UX 4.0 user interface. Το συνολικό design θα θυμίζει αρκετά το LG G4, με τη διαφορά ότι εδώ δεν θα υπάρχει δερμάτινη επένδυση στο πίσω μέρος, αλλά να επιλέγεται το πλαστικό ως υλικό της επένδυσης.

Το LG G4c, όπου το c στο τέλος, μάλλον σημαίνει cheap και θα δείχνει ότι θα έχει χαμηλό κόστος κτήσης, αναμένεται να κάνει την επίσημη εμπορική του εμφάνιση τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από τον Ιούνιο του 2015, χωρίς ακόμα να έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για το ποια θα είναι η τελική του τιμή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons