Φήμες για παρουσίαση ανταγωνιστή του Amazon Echo Show από την Google

by Nikos Kaimakamis • On 04-10-2017 • AT 7:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

H Google φέρεται να είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί την Amazon, παρουσιάζοντας μία συσκευή παρόμοια με το Amazon Echo Show.

H συσκευή της Google φημολογείται ότι θα λειτουργεί ως ένα έξυπνο ηχείο, με τον Google Assistant να παίζει το ρόλο του ψηφιακού βοηθού, για την εκτέλεση μιας σειράς από λειτουργίες σε καθημερινή βάση. Σε αυτό θα μπορεί να βοηθήσει και το γεγονός ότι η εν λόγω συσκευή θα έχει τη δική της οθόνη αφής, για καλύτερη αλληλεπίδραση με τον χρήστη.

Τόσο το Android Headlines όσο και το TechCrunch σημειώνουν ότι το έξυπνο ηχείο της Google θα τρέχει μία ειδική έκδοση του Android που θα του επιτρέπει τη λειτουργία σε συνδυασμό με άλλες συσκευές του Internet of Things.

Αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι θα μπορεί κανείς να εγκαθιστά και εφαρμογές από το Google Play στην έξυπνη αυτή συσκευή για το σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν προεγκατεστημένες αρκετές εφαρμογές που θα διευκολύνουν τη ζωή του χρήστη, όπως είναι το Google Photos, για παράδειγμα.

Η συσκευή αυτή φέρεται να έχει την κωδική ονομασία Manhattan μέσα στην Google, ενώ οι πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών. Σε κάθε περίπτωση, το νέο μοντέλο αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του εντός του 2018.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons