Φήμες για μεγαλύτερη μπαταρία στο μελλοντικό Apple iPhone 7

by Nikos Kaimakamis • On 14-07-2016 • AT 2:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone_7_render

Νεώτερες πληροφορίες για το iPhone 7 κάνουν λόγο για την ενσωμάτωση μπαταρίας συνολικής χωρητικότητας 1.960 mAh.

H μπαταρία αυτή του επερχόμενου iPhone 7 αναμένεται να δώσει στο νέο μοντέλο της Apple βελτιωμένη αυτονομία σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, αφού η χωρητικότητα των 1.960 mAh είναι βελτιωμένη σε ποσοστό 14% σε σχέση με την μπαταρία με την οποία ήταν εξοπλισμένο το iPhone 6S. Αξίζει στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι το iPhone 6S είχε μπαταρία μικρότερης χωρητικότητας σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, στοιχείο που κάνει εξαιρετικά καλοδεχούμενη τη φημολογία για μεγέθυνση της μπαταρίας στο iPhone 7.

Πιο συγκεκριμένα, το iPhone 6 είχε μπαταρία χωρητικότητας 1.810 mAh, ενώ στο iPhone 6S η χωρητικότητα της μπαταρίας έπεσε στα 1.715 mAh. Η άνοδος στα 1.960 mAh είναι παραπάνω από επιθυμητή. Πάντως, σύμφωνα με το Slashgear, το iPhone 7 θα έχει ανάγκη την αυξημένη αυτονομία λόγω των εξελιγμένων τεχνικών του χαρακτηριστικών και του Apple A10 SoC που θα χρησιμοποιεί, το οποίο και αναμένεται να είναι περισσότερο απαιτητικό ενεργειακά.

Το Phone Arena, πάντως, τονίζει ότι η μπαταρία των 1.960 mAh θα βρίσκεται τοποθετημένη στο εσωτερικό του iPhone 7 με την οθόνη διαγωνίου 4,7 ιντσών, ενώ το μοντέλο με την μεγαλύτερη οθόνη των 5,5 ιντσών θα έχει μπαταρία ακόμα μεγαλύτερης χωρητικότητας που θα φτάνει πιθανότατα τα 2.700 mAh.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons