Φήμες για λανσάρισμα των Meizu Pro 6S και 6 Plus

by Nikos Kaimakamis • On 30-09-2016 • AT 10:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Meizu-PRO-6_01

H Meizu φαίνεται ότι δεν θα λανσάρει το Pro 7 φέτος, ενώ το πιο πιθανό είναι ότι πρώτα θα κάνουν την εμφάνισή τους τα Meizu Pro 6S και 6 Plus. 

To Meizu Pro 6S, σύμφωνα με το Android Headlines, θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 5.2 ιντσών, ενώ το Meizu Pro 6 Plus θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 5.7 ιντσών. Και στις δύο περιπτώσεις, η ανάλυση της οθόνης θα είναι Full HD, ενώ και τα δύο νέα μοντέλα εκτιμάται ότι θα κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου, ενώ λέγεται ότι θα ξεκινήσουν να πωλούνται μέσα στον Νοέμβριο.

Η Meizu φέρεται να καθυστερεί την εμφάνισή του Pro 7, λόγω του ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για την υλοποίησή του ο επεξεργαστής Samsung Exynos 8890. Η εμφάνιση των δύο ενδιάμεσων μοντέλων εκτιμάται ότι είναι μία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση, διατηρώντας ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι να έρθει η νέα ναυαρχίδα της κινέζικης εταιρείας. Στην περίπτωση του Meizu Pro 6S εκτιμάται ότι θα γίνει η χρήση του επεξεργαστή MediaTek Heli P20, ο οποίος είναι οχταπλού πυρήνα και λειτουργεί στα 64 bit.

Για την περίπτωση του Meizu Pro 6 Plus οι φήμες θέλουν τον Samsung Exynos 8890 να μπαίνει στη θέση του επεξεργαστή, χωρίς φυσικά να μπορεί κανείς να πει κάτι με βεβαιότητα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons