Φήμες για εμφάνιση του Android 7.1 με δυνατότητα επανεκκίνησης στα Google Pixel

by Nikos Kaimakamis • On 21-09-2016 • AT 1:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Google Reboot-Restart-Menu-AH-1

Τα πολυαναμενόμενα Google Pixel smartphones εκτιμάται ότι θα είναι εφοδιασμένα με την έκδοση Android 7.1 Nougat. 

Μάλιστα, σύμφωνα με διάφορες πηγές στο Διαδίκτυο, η νέα εκδοχή του λειτουργικού συστήματος της Google αναμένεται να έχει τη δυνατότητα της επανεκκίνησης συστήματος. Επομένως, τόσο τo Google Pixel όσο και το Pixel XL, εκτιμάται ότι θα είναι εφοδιασμένα με το Android 7.1 Nougat και θα έχουν ενσωματωμένη την επιλογή του reboot. H διαφορά με το παρελθόν είναι ότι τώρα θα μπορεί κανείς να κάνει επανεκκίνηση άμεσα, παρακάμπτοντας αρκετά tap και την διαδικασία απενεργοποίησης της συσκευής.

To Android Police που έφερε πρώτα από όλους την είδηση ότι έχει εμφανιστεί η δυνατότητα του Restart στο Android 7.1, δεν ξεκαθαρίζει εάν αυτό το στοιχείο θα είναι αποκλειστικό προνόμιο των Google Pixel smartphones, ή εάν θα ισχύσει η διαδικασία για όλες τις συσκευές που θα μπορούν να πάρουν την αναβάθμιση του λειτουργικού τους σε Android 7.1. Δεν αποκλείεται, πάντως, οι φήμες αυτές να προέρχονται από κάποια beta έκδοση του Android 7.1 που είχε στο χέρι του κάποιος developer.

Το σίγουρο είναι ότι σε λίγο καιρό θα γίνουν γνωστές όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες, τόσο για την ενδεχόμενη έκδοση Android 7.1 Nougat, όσο και για τον εξοπλισμό των Google Pixel smartphones που έρχονται να αντικαταστήσουν τα Nexus.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons