Φήμες για εξαγορά της McLaren από την Apple

by Nikos Kaimakamis • On 22-09-2016 • AT 11:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

apple mclaren

H ίδια η Apple το αρνείται αλλά η φημολογία περί εξαγοράς της McLaren είναι έντονη το τελευταίο εικοσιτετράωρο στο Διαδίκτυο. 

Τις φήμες αρνείται και η McLaren, η οποία τονίζει ότι δεν υπάρχει σχέδιο εξαγοράς της από την Apple, αλλά συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και είναι σίγουρα ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς το θέμα. Υπάρχουν πηγές που αναφέρουν ότι η Apple ενδιαφέρεται για την εξαγορά της McLaren, αλλά υπάρχουν και άλλες πληροφορίες, όπως αυτές που αναφέρει το Bloomberg, οι οποίες μιλούν για ενδιαφέρον της Apple για επενδύσεις στην McLaren, προκειμένου να προωθηθούν πιο εύκολα οι στόχοι της αυτόνομης αυτοκίνησης που θέτει το Project Titan.

H αξία της McLaren υπολογίζεται ανάμεσα στα 1.3 έως 2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Verge, ενώ για πολλούς αναλυτές, τόσο ο σχεδιασμός όσο και η φιλοσοφία των προϊόντων της φέρεται να ταιριάζει με τη φιλοσοφία που διέπει τα προϊόντα της Apple. H McLaren έχει πουλήσει 1.654 υπεραυτοκίνητα μέσα στο 2015, ενώ απασχολεί 5.000 άτομα προσωπικό και φυσικά είναι ιδιαίτερα γνωστή για την εμπλοκή της στο πρωτάθλημα Formula 1. Έχει τεχνογνωσία στην υβριδική τεχνολογία, στοιχείο που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο σε μια ενδεχόμενη προσπάθεια της Apple να παρουσιάσει ένα φιλικό προς το περιβάλλον όχημα.

Μπορεί η άρνηση και των δύο εταιρειών να είναι απόλυτη για το ενδεχόμενο συνεργασίας ή εξαγοράς, αλλά η αναφορά στις μεταξύ τους συνομιλίες τόσο από τους Financial Times όσο και από τους New York Times, δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι… κάτι τρέχει με την Apple και την McLaren.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons