Φήμες για διακοπή της σειράς iPhone SE από την Apple

by Nikos Kaimakamis • On 25-07-2017 • AT 10:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Slashgear και άλλες πηγές, η Apple δεν φαίνεται πρόθυμη να προχωρήσει με το iPhone SE. 

Οι φήμες θέλουν την Apple να μην προχωρά σε μια ανανέωση του μοντέλου iPhone SE, το οποίο έχει το μικρότερο μέγεθος οθόνης, για όσους δεν επιθυμούν να κουβαλούν πάνω τους ένα μεγάλων διαστάσεων smartphone. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν την Apple να προτείνει το iPhone 7s για όσους θέλουν να έχουν στο χέρι τους ένα smartphone με οθόνη διαγωνίου 4.7 ιντσών, αλλά δεν επιθυμούν να στραφούν προς το οικοσύστημα του Android.

Για την Apple, οι περισσότεροι θέλουν ένα τηλέφωνο με διαγώνιο οθόνης από τις 5 έως και τις 5.5 ίντσες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέλιξη των smartphones επιτρέπει τη σμίκρυνση του μεγέθους παρόλο που οι οθόνες είναι τόσο μεγάλες. Φαίνεται ότι το iPhone SE δεν έχει στόχο στην αγορά και για αυτό το λόγο η Apple φέρεται να σκέφτεται να το εγκαταλείψει ως ιδέα.

Όλες οι δυνάμεις της Apple είναι προσανατολισμένες προς την παρουσίαση του επερχόμενου iPhone 8, με την οθόνη OLED που θα ξεπερνά τις 5 ίντσες σε διαγώνιο, επομένως μοντέλα όπως το iPhone SE περνούν σε δεύτερη μοίρα, αν όχι στην… ανυπαρξία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons