Φήμες για Apple iPad Pro με οθόνη 9,7 ιντσών

by Nikos Kaimakamis • On 03-03-2016 • AT 1:43 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Apple-iPad-Pro

Μετά την έκδοση με την οθόνη 12,9 ιντσών, η Apple φέρεται να ετοιμάζει ένα ακόμα μοντέλο iPad Pro με οθόνη 9,7 ιντσών. 

Στα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που εκτιμάται ότι θα έχει το μικρότερο iPad Pro συμπεριλαμβάνεται μία κάμερα 12 Megapixel στο πίσω μέρος, μαζί με μία κάμερα Face Time HD στο μπροστινό μέρος. Η πίσω κάμερα θα έχει τη δυνατότητα να τραβά βίντεο σε ποιότητα 4Κ, ενώ σε γενικές γραμμές το νέο μοντέλο εκτιμάται ότι θα αποτελεί μία μικρότερη έκδοση του iPad Pro των 12,9 ιντσών.

Έτσι, στη θέση του επεξεργαστή του iPad Pro των 9,7 ιντσών εκτιμάται ότι θα υπάρχει o Α9Χ, ενώ θα υπάρχει Smart Connector, κάλυμμα Smart Keyboard και θα μπορεί να λειτουργεί και με το Smart Pencil της Apple. Οι περισσότερες πληροφορίες για το Apple iPad Pro λένε ότι η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις 21 Μαρτίου.

Είναι γεγονός ότι η αποκάλυψη του 12ιντσου Apple iPad Pro έφερε στο προσκήνιο μία εντυπωσιακή μεν πρόταση στην κατηγορία των tablets, καθόλου προσιτή δε. Η εμφάνιση ενός νέου tablet με οθόνη 9,7 ιντσών, εκτιμάται ότι θα δώσει μία περισσότερο προσιτή πρόταση με παρόμοιες τεχνολογικές δυνατότητες. Στο event της 21ης Μαρτίου, η Apple αναμένεται να κάνει και τα αποκαλυπτήρια του 4ιντσου iPhone SE.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons