Φήμες για αλλαγμένο πίσω μέρος στο Samsung Galaxy S9

by Nikos Kaimakamis • On 09-11-2017 • AT 11:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Οι φήμες θέλουν τη Samsung να αλλάζει εντελώς το σχεδιασμό του πίσω μέρους του Galaxy S9, χωρίς όμως να δίνονται πολλές λεπτομέρειες. 

Ένα στοιχείο που θεωρείται δεδομένο ότι θα υιοθετηθεί στο πίσω πάνελ του Samsung Galaxy S9 είναι η διπλή κάμερα, με ομοιότητες να εκτιμάται ότι θα υπάρχουν με το σύστημα που εξοπλίζει αυτή τη στιγμή το Samsung Galaxy Note 8.

Η Samsung φαίνεται να λαμβάνει υπόψη της τα σχόλια των καταναλωτών από την καθημερινή χρήση του Samsung Galaxy S8, σύμφωνα με τα οποία η διάταξη του εξοπλισμού του πίσω μέρους δεν είναι και η πιο εργονομική. Έτσι, οι φήμες θέλουν τον αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων να μπαίνει κάτω από την κάμερα και να αποκτά ένα πιο στρογγυλό σχήμα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Android Headlines, το Samsung Galaxy S9 και η μεγαλύτερων διαστάσεων παραλλαγή του, το Samsung Galaxy S9 Plus αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους λίγο πριν ή λίγο μετά από το επερχόμενο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, τον Φεβρουάριο.

Η έναρξη των πωλήσεων υπολογίζεται για τον Απρίλιο του 2018, ενώ το νέο μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο σε ένα μεγάλο πλήθος αγορών του κόσμου. Μένει να δούμε ποιες από αυτές τις φήμες θα επαληθευτούν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons