Φεύγουν τα Small Apps από τα Xperia X

by Nikos Kaimakamis • On 10-06-2016 • AT 9:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

sony small apps

H Sony ανακοίνωσε ότι έλαβε την απόφαση να αποσύρει τα Small Apps από όλα τα Xperia X series smartphones της. 

Τα Small Apps της Sony ήταν δεδομένες μικροεφαρμογές που έβρισκε προεγκατεστημένες όποιος έπαιρνε στα χέρια του ένα smartphone της οικογένειας Xperia. Εκτελούσαν απλές λειτουργίες, όπως μετάφραση, καθρέφτη, αριθμομηχανή, μετατροπές και άλλα.

Από την έλευση του Sony Xperia X και έπειτα αυτές οι μικροεφαρμογές θα εξαφανιστούν και ο χρήστης των smartphones της Sony θα πρέπει να εμπιστευθεί εφαρμογές τρίτων για να εκτελέσει τις εν λόγω λειτουργίες.

Σύμφωνα με την επίσημη επιβεβαίωση από τη Sony στα Mobile Talk fora της εταιρείας, τα Small Apps αποτελούν πλέον παρελθόν από ολόκληρη την οικογένεια συσκευών Sony Xperia X, η οποία αναμένεται να είναι και η μόνη που θα λανσαριστεί φέτος από την εταιρεία.

Η Sony κάνει στην ανακοίνωσή της μια αναφορά στις προδιαγραφές που θέτει η Google στο Android, πράγμα που δεν αποκλείεται να σημαίνει ότι τα Small Apps καταργούνται γιατί πιθανότατα θα υπάρχουν αντίστοιχες μικροεφαρμογές στη νεότερη εκδοχή του λειτουργικού συστήματος της Google, χωρίς αυτό να μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση, αντίστοιχες μικροεφαρμογές και εργαλεία μπορεί να βρει κανείς σε διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος στο Google Play Store.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons