Νέα Ferrari California στα σκαριά… [updated]

by dkalo • On 13-05-2008 • AT 4:08 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

ferrari cavallino rampante

Κι άλλη Ferrari στην παραγωγή? Απ’ ότι φαίνεται, ναι. Αλλιώς δεν εξηγείται το νέο micro site που βγήκε στον αέρα την Παρασκευή. Προς το παρόν, το μόνο που μπορεί να δει -ή πιο σωστά, να ακούσει- κανείς σε αυτό το site είναι ο ήχος από την μηχανή.. Αλλά ο ήχος ενός κινητήρα που έχει εξελιχθεί από μηχανικούς της Ferrari δεν μπορεί παρά να είναι τουλάχιστον συγκλονιστικός.

Σε 7 μέρες, σύμφωνα με το countdown που υπάρχει στην σελίδα, αναμένονται και οι πρώτες φωτογραφίες του νέου όπλου από το Maranello. Η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου αναμένεται πάντως να γίνει στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 μέχρι τις 19 του ερχόμενου Οκτώβρη.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για ένα grand-tourer convertible αμάξωμα με σκληρή οροφή. Εμείς δεν έχουμε παρά να κάνουμε υπομονή και να ονειρευόμαστε το επόμενο αυτοκίνητο με το πασίγνωστο cavallino rampante στο αμάξωμα του..

Update: V8 κινητήρας, 7τάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιο με 2 συμπλέκτες. Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες.

Ferrari California

Ferrari California

Ferrari California
[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. oxi re gmt… panw pou phga kai ekleisa thn 430… tespa, den peirazei. :P

  2. Ναι. Μέχρι σήμερα δεν είχε αποκαλυφθεί τίποτα για το αυτοκίνητο πέραν όσων φαινόντουσαν από τις spy-photos και του ήχου. Και το redirection έγινε σήμερα, μέχρι χθες έδειχνε στο ferrarigtccountdown.com απευθείας. Το ζουμί πιστεύω από το pdf είναι ο καινούριος V8 κινητήρας και το 7τάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιο με 2 συμπλέκτες.

Top

Show Buttons
Hide Buttons