Η Ferrari F430 γέρασε

by dkalo • On 10-02-2009 • AT 4:52 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Ferrari F430

Η Ferrari F430 γέρασε και ήρθε ο καιρός να αντικατασταθεί. Ή τουλάχιστον αυτό λένε οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει. Εδώ και αρκετό καιρό οι μηχανικοί στο Maranello έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν την F142, όπως είναι η κωδική ονομασία του project.

Το τελικό όνομα αναμένεται να είναι F450 ή F470, ανάλογα με την χωρητικότητα του κινητήρα. Όπως και οι πρόγονοι της, έτσι και η νέα baby Ferrari θα εφοδιάζεται με V8 κινητήρα αλλά, στο κλίμα της εποχής, υπάρχει πιθανότητα να χρησιμοποιηθούν ένα ή δύο turbo για καλύτερη απόδοση και μικρότερη κατανάλωση.

Φυσικά το κιβώτιο θα είναι διπλού συμπλέκτη, όμοιο με αυτό της Ferrari California χαρίζοντας στο αυτοκίνητο πολύ γρήγορες αλλαγές. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι το μειωμένο βάρος που θα είναι χαμηλότερο από της 430 Scuderia. Εύκολα μπορούμε να φανταστούμε ότι με περισσότερη δύναμη, περισσότερη τεχνολογία και λιγότερο βάρος, οι επιδόσεις της F142 θα είναι τουλάχιστον καταιγιστικές..

Τέλος, οι φήμες μιλάνε και για την μη ύπαρξη convertible έκδοσης, αλλά προσωπικά δεν το πιστεύω, εδώ έβγαλαν σε Spider έκδοση την σχεδόν αγωνιστική Scuderia. Όπως και να ‘χει, τα παραπάνω ανεμένεται να επιβεβαιωθούν, ή να διαψευστούν, στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Οκτώβρη. Τώρα, αν κάποιος από εσάς ενδιαφέρεται, θα μπορεί να την έχει στο garage του από τον ερχόμενο Γενάρη.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons