80 εκατομμύρια χρήστες στο FarmVille

by Stefanos Kofopoulos • On 23-02-2010 • AT 1:50 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

80 εκατομμύρια χρήστες στο FarmVille

Μπορεί το Facebook να μετράει 400 εκατομμύρια χρήστες με τα 100 εκατομμύρια να είναι mobile, το FarmVille όμως φαίνεται να απασχολεί περισσότερα από 80 εκατομμύρια όλων αυτών τουλάχιστον μια φορά τον μήνα ή περίπου 30 εκατομμύρια ανθρώπων καθημερινά. Σκεφτείτε για ένα λεπτό το νούμερα των 80 εκατομμυρίων που αντιστοιχεί σε περίπου 8 φορές το μέγεθος της Ελλάδα ή σε κάτι λιγότερο από το 1/3 ολόκληρου του Αμερικανικού πληθυσμού. Όλοι αυτοί βρίσκουν κάτι χρήσιμο, αστείο ή χαλαρωτικό για να φυτεύουν εικονικές φράουλες καθημερινά δίνοντας στην Zynga, την εταιρεία πίσω από το FarmVille, αξία περίπου ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Η σχέση Facebook και FarmVille καλά κρατεί, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπό του Mark Zuckerberg, να δημιουργήσει δηλαδή μια πλατφόρμα πάνω στην οποία θα οικοδομηθούν εφαρμογές όπως το FarmVille. Για αυτό ετοιμάζεται το νέο data center και το IPO. Είναι όμως μια επικίνδυνη σχέση που μπορεί για την Zynga να καταλήξει σε επιχειρηματική αποτυχία για οποιοδήποτε λόγο, θα κοστίζει όμως πολύ περισσότερο στο Facebook. Μην ξεχνάμε ότι τα 80 εκατομμύρια χρήστες του FarmVille είναι πρώτα από όλα 80 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες του Facebook.

Παίζετε FarmVille ή κάποιο άλλο από τα παρόμοια παιχνίδια με κατοικίδια, φάρμες κλπ;

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εγώ δεν το βρίσκω απαίσιο απλά όχι ενδιαφέρον για μένα.. έχω δει φίλους να παίζουν, άλλοι να σηκώνονται τα ξημερώματα για να μαζέψουν την σοδειά τους και διάφορα άλλα τέτοια. Λογικό μου φαίνεται το κόλλημα, πολύ λογικό.

 2. Αν την είχα στα αλήθεια τη φάρμα αυτή θα ΄μουν τρισευτυχισμένος!

  Έχει κολλήσει άσχημα αρκετός κόσμος που γνωρίζω! Είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς.
  Το είχα παρατήσει για ένα διάστημα αλλά “ξανακύλησα” δυστυχώς!

  Σας αφήνω τώρα…πάω να θερίσω και να αρμέξω τις αγελαδίτσες μου :)

 3. Καλησπέρα

  Και γω ήμουν κολλημένος με το farmaville για λίγο καιρό όμως, πριν λίγες μέρες άρχισα να το βαριέμαι άγρια και έχω μια απορία. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το μηδενίσω να το διαγράψω εντελώς τα πάντα;

  **και μήπως titana έχεις καμιά μέτρηση για το άλλο παιχνίδι που είμαι κολλημένος (άγρια όμως και δεν ξεκολλάω από τότε που βγήκε) το restaurant city;

 4. Βαρετό,έχουμε χάσει τελείως το γούστο μας με τα παιχνίδια.

 5. exasa tinefarmogh parakalv mvs mporv na tin exv phsv

Top

Show Buttons
Hide Buttons