Τα γυαλιά των διάσημων: Steve Jobs, John Lennon, Malcom X και άλλοι

by Stefanos Kofopoulos • On 12-08-2013 • AT 10:52 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Τα γυαλιά των διάσημων: Steve Jobs, John Lennon, Malcom X και άλλο

Όλοι οι διάσημοι φορούσαν ένα ζευγάρι γυαλιά ξεχωριστό από όλων των άλλων. Στον κόσμο της τεχνολογίας χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ο Steve Jobs και τα ολοστρόγγυλα γυαλιά μυωπίας που φορούσε.

Lunor Rund PP aka Steve Jobs eyeglasses

Ο Steve Jobs προτιμούσε τα γυαλιά του οίκου Lunor και συγκεκριμένα το μοντέλο Lunor Rund PP. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των γυαλιών του Steve Jobs αλλά και άλλων διάσημων ήταν η κατασκευή τους. Αντί για πλαίσιο μέσα στο οποίο στηρίζεται ο φακός, τα Lunor Rund PP γνωστά και ως Steve Jobs eyeglasses είναι τύπου rimless, δηλαδή ο φακός στηρίζεται στον υπόλοιπο σκελετό με βίδες και είναι μέρος αυτού αντί για ένα ξεχωριστό κομμάτι.

Παρόμοιας αισθητικής ήταν και τα γυαλιά του John Lennon μόνο που σε αυτά ο φακός στηρίζεται από μεταλλικό πλαίσιο. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε γυαλιά διάσημων προσωπικοτήτων από την πραγματικότητα και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών θα δείτε τα γυαλιά του John Lennon, Steve Jobs, Malcom X, Elvis Presley, The Blues Brothers, Harry Potter, Sophia Loren, Steve McQueen, Tom Cruise (από το Top Gun), Morpheus (από το Matrix) και άλλων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μα πώς και δεν φοράνε Wayferer? Όλη η Ελλάδα φοράει…

    FAIL :P

Top

Show Buttons
Hide Buttons