Ίσως με φακούς Carl Zeiss οι επόμενες ναυαρχίδες της Nokia

by Nikos Kaimakamis • On 13-03-2017 • AT 12:02 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

H σύνδεση της οπτικής τεχνολογίας της Carl Zeiss θα συνεχίσει και στις μελλοντικές ναυαρχίδες με το brand της Nokia. 

Είναι γεγονός ότι η HMD Global, η οποία έχει τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος Nokia, δεν έχει παρουσιάσει ακόμα μία ναυαρχίδα με τεχνολογία αιχμής, αλλά περισσότερο mid range προτάσεις. Στη ναυαρχίδα ή ακόμα και σε άλλα high end smartphones που φέρεται να ετοιμάζει η Nokia, αναμένεται να δούμε στην πίσω κάμερα να κάνει την εμφάνισή της και πάλι η υπογραφή Carl Zeiss, η οποία αποτελούσε σήμα κατατεθέν της Nokia.

Τα Nokia 3, 5, 6 που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία δεν είχαν φακό Carl Zeiss, αλλά αυτό δεν αποκλείει την παρουσίαση ενός high end μοντέλου με εξελιγμένη οπτική τεχνολογία στο κοντινό μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν υπάρχει αντίστοιχος σχεδιασμός από την πλευρά της Nokia, ενώ θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την τεχνολογία της Carl Zeiss να κάνει την είσοδό της στο Android οικοσύστημα.

Η Nokia έχει σημειώσει ότι δεν χρησιμοποιεί πλέον την τεχνολογία της Carl Zeiss, αλλά η HMD Global δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο μέλλον, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το NPU και το Phone Arena. Δεν έγιναν κάποιες επίσημες ανακοινώσεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά και ίσως στον τίτλο του θέματος; Ή τελικά ή ίσως.. Και τα δύο μαζί δεν πάνε..

    • Δεν έχεις άδικο, το διορθώνουμε άμεσα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons