Το Facebook ακούει, αλλάζει και προσθέτει live updating

by Stefanos Kofopoulos • On 26-03-2009 • AT 8:53 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

facebook glass

Το redesign του Facebook δυσαρέστησε πολλούς αλλά είναι εδώ για να μείνει. Μπορεί το επίσημο blog post να έχει τίτλο Responding to Your Feedback αυτό όμως σημαίνει ένα πράγμα και ένα πράγμα μόνο: βελτιστοποίηση της υπάρχουσας κατάστασης. Σύντομα θα δούμε το νέο Facebook design να προσφέρει την δυνατότητα για live updating. Αν ο χρήστης επιθυμεί θα βλέπει σε πραγματικό χρόνο τι μοιράζονται και τι λένε φίλοι του εκείνη την στιγμή.

Το υπάρχον Facebook stream θα εμπλουτιστεί με φωτογραφίες που έχουν γίνει tag από φίλους και παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα με καλύτερα και περισσότερα controls να αφαιρεθούν οι ειδοποιήσεις από τα διάφορα applications.

Δεξιά το sidebar θα αποκτήσει περισσότερο νόημα με highlights που θα ανανεώνονται συχνά κατά την διάρκεια της ημέρας για πληρέστερο summary όπως ακριβώς έκανε το News Feed. Θα βλέπουμε νέα από φίλους και γνωστούς (φωτογραφίες, join σε groups κλπ) πιο συχνά και με πιο ολοκληρωμένο τρόπο.

Βελτιώσεις και στον τρόπο που εμφανίζονται τα νέα friend requests και event invites. Θα μετακινηθούν από την γραμμή στο πάνω μέρος της οθόνης σε πιο εμφανή σημείο. Παράλληλα θα βελτιωθεί και ο τρόπος που δημιουργούνται τα Friends List φίλτρα στο αριστερό sidebar.

Κερασάκι στην τούρτα που ήδη συμβαίνει είναι τα Facebook pages ως μέρος του Facebook News Feed, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις ειδοποιήσεις και νέα από φίλους.

[photo]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και από πότε έρχονται αυτές οι αλλαγές; Ξέρουμε;

    • Η προσθήκη των pages στο feed μπορεί να συμβαίνει ήδη ή θα συμβεί πολύ σύντομα. Ήδη έχει αλλάξει και η θέση των requests για friends κλπ. Αλλαγή επίσης και στο box που ειδοποιεί για γενέθλια. Οι υπόλοιπες θα έρθουν σύντομα.. σε μερικές μέρες, σε 1 εβδομάδα ή κάπως έτσι

Top

Show Buttons
Hide Buttons