Το Facebook ετοιμάζει voice και video chat;

by Stefanos Kofopoulos • On 28-08-2010 • AT 12:17 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

facebook logo

Φήμες αναφέρουν ότι το Facebook ετοιμάζεται να αλλάξει το chat. Πιο συγκεκριμένα και μετά την ανακοίνωση για διακοπή υποστήριξη του Internet Explorer 6, το Facebook λέγεται ότι σιγοψήνει την ιδέα του voice και video chat. Ξέρετε, όπως ακριβώς κάνει το Gmail Call με το Gtalk μέσα από το inbox, το ίδιο ίσως προσπαθήσει και το Facebook ώστε να καταφέρει κάτι πολύ απλό. Να κρατήσει τους χρήστες όλο και περισσότερο μέσα στο site προσφέροντας υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για αυτό τον λόγο. Μην απορήσετε αν δείτε το Facebook video / voice chat να γίνεται πραγματικότητα ή το Facebook email να βελτιωθεί τους επόμενους μήνες. Με 500 εκατομμύρια χρήστες και τον ανταγωνισμό του Google να προσφέρει παρόμοια λύση στην Αμερική, όλα είναι πιθανά.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναμενομενο να κινηθει προς το video chat. Σχετικο app που υπαρχει εχει μεγαλη κινηση απο χρηστες. Και το email μπορει να βελτιωθει. Επισης, αν ανοιξει την αναζητηση στις φωτογραφιες τοτε θα ανεβει πολυ.

    • Αναμενόμενο θα το χαρακτήριζα και εγώ αλλά πρέπει να προσέξεις έτσι ώστε να μην δυσαρεστήσει developers. Το θέμα είναι πόσο μακρυά θέλουν να πάνε ως πλατφόρμα και μάλλον θέλουν να πάνε πολύ σε σημείο που γιατί όχι, να αγόραζαν και το Skype

Top

Show Buttons
Hide Buttons