Το Facebook θα δέχεται online πληρωμές

by Stefanos Kofopoulos • On 19-12-2007 • AT 2:39 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

facebook dollar mark

Μετά την επανάσταση με τις διαφημίσεις και όλα τα παράπονα που δημιούργησε η κίνηση αυτή, το Facebook είναι σε σημείο που δοκιμάζει σε private beta ένα νέο σύστημα online πληρωμών. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα δουλέψει το σύστημα, σίγουρα όμως θα βοηθήσει πολύ τους δημιουργούς applications που εκτός από διαφημίσεις τώρα θα έχουν ακόμα μια πηγή εσόδων παράλληλα με μια τεράστια βάση χρηστών που χρησιμοποιεί ήδη εκατοντάδες apps για να μεγαλώσει virtual φυτά και ζωάκια μέχρι να γίνει vampire και να στείλει δωρεάν SMS.

Είμαι περίεργος για το μοντέλο πληρωμών που θα επιλέξουν. Θα δούμε ένα ακόμα PayPal, micro-payments μόνο, συνδυασμό των δύο ή κάτι εντελώς καινούριο; Τί θα κάνουν με τα θέματα ασφάλειας και τί με την σύνδεση / επικοινωνία της διαφημιστικής πλατφόρμας με πληρωμές – αν αυτό γίνει ποτέ! Θέλω να δω που θα καταλήξει αυτή η εσωστρέφεια και πόσο bug free θα είναι.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έρε φράγκα που έχουν φύγουν…

    BTW Στέφανε τι γίνεται με αυτό το in.gr δεν τους είπε κανένας ακόμα ότι άμα βάζουν banner να το κοιτάνε και με FF?? Έλεος… http://urlb.org/lfqs

Top

Show Buttons
Hide Buttons