Το Facebook παραδέχεται το τεστ, ομαδοποιημένα νέα στο wall

by Stefanos Kofopoulos • On 09-08-2011 • AT 3:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το Facebook παραδέχεται το τεστ, ομαδοποιημένα νέα στο wall

Πρέπει να είναι από τις λίγες φορές που το Facebook παραδέχεται κάτι τόσο γρήγορα και άμεσα μετά την δημοσιοποίηση από τρίτους. Πρόκειται για την δυνατότητα που έχουν μερικοί χρήστες (όσοι συμμετέχουν στο τεστ του Facebook) να βλέπουν ομαδοποιημένα νέα ανά θέμα. Με λίγα λόγια, το Facebook καταλαβαίνει τα θέματα με τα οποία ασχολούνται οι φίλοι σας και τα παρουσιάζει ως ένα ενιαίο θέμα με τα σχόλια από κάτω.

Τα γεγονότα στο Λονδίνο φτάνουν στο wall μας από links στο BBC, βίντεο στο YouTube και φωτογραφίες. Το Facebook μπορεί πλέον να ομαδοποιήσει σε ένα κομμάτι πληροφορίας το συμβάν για την συγκεκριμένη γειτονιάς και να παρουσιάσει στον χρήστη το link, το video και την φωτογραφία ως ένα θέμα με σχόλια από τους φίλους. Σκεφτείτε το σαν να διαβάζετε email στο Gmail για ένα συγκεκριμένο θέμα αλλά οι απαντήσεις που λαμβάνετε να περιέχουν διαφορετικά άτομα.

Το τεστ του Facebook για αυτή την νέα λειτουργία που περιγράφεται ως “News Feed stories are now grouped together by topic” τρέχει μόνο σε λίγου λογαριασμούς, άρα οι αντιδράσεις είναι περιορισμένες. Κάποιοι είναι υπερ ενώ όσοι είναι κατά του νέου χαρακτηριστικού εκφράζονται έντονα εναντίον του. Έχετε δει την νέα ομαδοποίηση των νέων στο wall του Facebook, πώς σας φαίνεται;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons