$700.000 την ημέρα κοστολογεί την αποσύνδεση το Facebook

by Stefanos Kofopoulos • On 26-03-2012 • AT 1:18 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ

$700.000 την ημέρα κοστολογεί την αποσύνδεση το Facebook

Με $700.000 την ημέρα κάποιος μπορεί να αγοράσει πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα χώρο για διαφήμιση στην log out σελίδα του Facebook στην Αμερική. Όταν οι χρήστες αποσυνδέονται από το Facebook μπορούν να δουν μια ωραιότατη διαφήμιση που κοστίζει 700.000 δολάρια για όποιον έχει να τα επενδύσει. Αν υποθέσουμε ότι οι μισοί περίπου χρήστες του Facebook είναι εντός Αμερικής τότε περί τα 300 εκατομμύρια ανθρώπων είναι πιθανό να δουν την διαφήμιση αν φυσικά δεν κλείσουν το παράθυρο του browser και επιλέξουν να αποσυνδεθούν από το Facebook.

Η είδηση δεν είναι το ποσό των $700.000 για μια ημέρα, σίγουρα υπάρχουν sites που χρεώνουν ανάλογα ποσά. Το σημαντικό είναι ότι το Facebook έχει αποκτήσει τόσο μεγάλη αναγνωρισιμότητα και έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας που ακόμα και η σελίδα για log out από τo Facebook έχει αρκετό κόσμο και ενδιαφέρον ώστε να αποκτήσει διαφημιστικό χώρο.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ίσως η τιμή αυτή είναι ο βασικός παράγοντας που ακόμη δεν έχουμε παρατηρήσει (εγώ τουλάχιστον) κάποιον διαφημιζόμενο στο log out page :D

    • Αφορά την Αμερική μόνο. Δες την φωτογραφία (διορθωμένη).

Top

Show Buttons
Hide Buttons