Νέο Facebook app, φωνητικά μηνύματα, βίντεο και προτάσεις για έξοδο

by Stefanos Kofopoulos • On 28-01-2013 • AT 11:19 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Νέο Facebook app, φωνητικά μηνύματα, βίντεο και προτάσεις για έξοδο

Το Facebook app για το iPhone μόλις αναβαθμίστηκε στην έκδοση 5.4 και έρχεται με τρία νέα και πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά. Είναι τόσο σημαντικές και μεγάλες οι αλλαγές που ο ανταγωνισμός θα πρέπει πλέον να αρχίσει αν φοβάται, δεδομένου του 1.000.000.000 χρηστών που διαθέτει το Facebook.

Η πρώτη σημαντική προσθήκη είναι η δυνατότητα αποστολής σύντομων φωνητικών μηνυμάτων. Όπως ακριβώς και με το Facebook Messenger πριν από λίγο καιρό, τώρα και το Facebook για iPhone μπορεί να αναλάβει την μετάδοση σύντομων ηχογραφημένων μηνυμάτων στους φίλους σας. Αν η νέα λειτουργία σας θυμίζει το Voxer είστε στο σωστό δρόμο.

Δεύτερη προσθήκη η αποστολή βίντεο. Τώρα πλέον το Facebook app δίνει την δυνατότητα να γράψετε βίντεο και να το ανεβάσετε απευθείας στο Facebook. Η επιλογή υπάρχει στο κουμπάκι Photo, μόνο που τώρα η κάμερα εκτός από φωτογραφία μπορεί να τραβήξει και βίντεο. Αν σας θυμίζει το YouTube Capture app για iPhone είστε στο σωστό δρόμο.

Τελευταίο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία Nearby, που πρακτικά κάνει ό,τι ακριβώς και το Explore του Foursquare. Χρησιμοποιεί το GPS για να εντοπίσει την θέση και προτείνει κοντινά μέρη που έχουν βρεθεί οι φίλοι σας ή ενδιαφέρουν τους φίλους σας. Με άλλα λόγια το Facebook Nearby Places βασίζετε στα check-in φίλων και στα Like τους.

Ένα Facebook app για iPhone να κάνει την δουλειά τριών apps. Θα το προτιμήσετε ή θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείται Voxer, YouTube Capture και Foursquare;

Κατεβάζετε το νέο update για το Facebook για iPhone και iPad από το App Store.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατι λοιπον να υπαρχει standalone Messenger app οταν η κυρια εφαρμογη του Fb εχει αποκτησει πλεον ολα του τα features? (Το ιδιο απορω και για το Facebook Camera)

    • Είναι καλή ερώτηση και μάλλον η απάντηση είναι η εξής: το Facebook σου προσφέρει όλα τα εργαλεία και εσύ διαλέγεις ό,τι ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο που χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες του. Το Facebook app κάνει τα πάντα αλλά όχι το ίδιο γρήγορα όπως πχ το Messenger όταν έχεις μήνυμα ή το Facebook Camera.

  2. Το Facebook camera τι προσφέρει παραπανο ; Εμένα με έχουν βολέψει πολυ τα φωνητικά μηνύματα

Top

Show Buttons
Hide Buttons