Ο καλύτερος φίλος του Facebook, Ignore All

by Stefanos Kofopoulos • On 06-04-2009 • AT 5:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Facebook Ignore All

Το πρόσφατο redesign του Facebook μετέφερε προσωρινά όλα τα requests για νέους φίλους, events και groups σε μια μόλις γραμμή στο πάνω μέρος της οθόνης. Η αλλαγή δυσαρέστησε πολλούς και σίγουρα το Facebook κάτι είδε στα στατιστικά ώστε να μεταφέρει στην δεξιά πάνω γωνία όλες τις προσκλήσεις για ένω σωρό πράγματα που φίλοι και γνωστοί στέλνουν καθημερινά.

Ευτυχώς, όταν τα requests ξεπερνούν κάποιο συγκεκριμένο αριθμό το Facebook εμφανίζει το μαγικό link, Ignore All. Η δυνατότητα για Ignore All υπήρχε αλλά απαιτούσε επιπλέον ένα κλικ για να δει ο χρήστης αναλυτικά όλα τα requests σε μια νέα σελίδα και να αποφασίσει αν θέλει να τα ξεφορτωθεί.

Τώρα πλέον, το Ignore All βρίσκεται στο home και απαιτεί μόνο ένα κλικ. Ένα νέα παράθυρο με ομαδοποιημένα τα requests για νέους φίλους, events, applications κλπ εμφανίζεται ώστε ο χρήστης να ξεφορτωθεί ομαδικά όλα τα event requests και όλα τα applications requests αλλά να διατηρήσει τα friends request. Ο καλύτερος φίλος του Facebook είναι το Ignore All!

Facebook Ignore All

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons