Το Facebook προσπαθεί να γεμίσει από φωτογραφίες πρώην, κρύο το αστείο

by Stefanos Kofopoulos • On 22-11-2010 • AT 1:30 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Το Facebook προσπαθεί να γεμίσει από φωτογραφίες πρώην, κρύο το αστείο

Επειδή οι φωτογραφίες cartoon στα προφίλ του Facebook δεν ήταν αρκετές, η νέα τάση επιβάλει φωτογραφίες πρώην στο προφίλ. Ναι, πολύ σωστά διαβάσατε τώρα το παιχνίδι άλλαξε σε κάτι πιο ώριμο και “μεγαλίστικο”. Το μήνυμα που κυκλοφορεί αναφέρει το εξής: “Απο 20 έως 25 Νοέμβρη ας αλλάξουμε όλοι τις φωτογραφίες των προφίλ μας, αντικαθιστώντας τις με κάποια φωτογραφία της πρώην η του πρώην σας. Σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να γίνει της π****!”. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάποιοι προσπαθούν αλλά το αστείο είναι πλέον κρύο και ελάχιστοι έχουν βάλει φωτογραφίες celebrities και μοντέλων στο προφίλ του. Το Facebook αντέχει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το Facebook έχει αρχίσει να γίνεται ένα τεράστιο χωνευτήρι απίστευτης μπουρδολογίας όπου κάθε λογής βαριεστημένοι μαζεύονται να βγάλουν τα απωθημένα τους. Μην μου την πέσετε, δεν ισχύει για όλους άλλα όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και χειρότερο (άλλωστε και εγώ το χρησιμοποιώ το ρημάδι). Τουλάχιστον με τα καινούργιο privacy settings έχω αρχίσει να μετριάζω το κακό.

    • Επειδή αυτοί που εμφανίζονται στο Facebook wall σου, είναι μέλη της κοινωνίας που ζούμε αλλά και όσους επέλεξες να κάνεις φίλους, η εικόνα και τα σχόλια σου αφορούν και εσένα το ίδιο. Δεν το λέω με κακία ή ειρωνεία αλλά ως διαπίστωση. Κόψε “φίλους”, βάλε φίλτρα κλπ.

    • Γιατί ως τι ξεκίνησε;Ως η επιτομή της κουλτούρας; Το Facebook φτιάχτηκε για χαζολόγημα,άσχετα που για κάποιους χρησιμεύει για δουλειά.Πάντα αυτό ήταν,απλά τώρα εκφράζεται και με διαφορετικούς τρόπους.Δεν λέω ότι το επικροτώ,απλά τέτοιου είδους πλάκες είναι λογικό να υπάρχουν.

  2. Παιχνίδι ή ευκαιρία για viral marketing; Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται κάποιοι. Πιστεύω ότι θα αργήσουμε να βιώσουμε παρόμοια κατάσταση τόσο έντονα, οκ παίξαμε λίγο αλλά δε θα το κάνουμε και κάθε μέρα! αυτό με τις πρώην θα πάει αδιάβαστο

  3. Αυτό σαν απάντηση σε όσους θεωρούσαν την μπούρδα με τα καρτούν “άκακη”.

    • Ακριβώς αυτό.. θα ακολουθήσουν και άλλα στην συνέχεια αλλά γενικά έχει ατονίσει το θέμα. Τα cartoon όμως παραμένουν στα προφίλ

Top

Show Buttons
Hide Buttons