Προβλήματα στο Facebook, δεν φορτώνει – δεν λειτουργεί

by Stefanos Kofopoulos • On 11-02-2013 • AT 4:08 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Προβλήματα στο Facebook, δεν φορτώνει - δεν λειτουργεί

Το Facebook φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Το site δεν είναι προσβάσιμο από τον υπολογιστή, με το facebook.com να φορτώνει μέρος της σελίδας ή να επιστρέφει μήνυμα λάθους ότι η διεύθυνση δεν υπάρχει. Ακόμα και όταν φορτώνει το Facebook τα προβλήματα συνεχίζονται.

Τα μηνύματα δεν φορτώνουν ή δεν εμφανίζεται ολόκληρο το ιστορικό των συνομιλιών. Η σελίδα φορτώνει αργά και μερικές φορές μόνο η μισή. Το Facebook chat μπαίνει online και offline από μόνο του.

Η ίδια ακριβώς κατάσταση και στο Facebook από κινητό. Το Facebook Meseenger και το Facebook app δεν μπορούν να συνδεθούν με τους servers και επιστρέφουν μήνυμα λάθους. Κάποια από τα μηνύματα ενώ φαίνεται να έχουν σταλεί, δεν υπάρχουν πουθενά στο ιστορικό και ξαφνικά χάνονται. Τα ίδια ακριβώς προβλήματα και στις σελίδες (fan page) του Facebook.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την αιτία του προβλήματος που φαίνεται να είναι παγκόσμιο, με αναφορές για μη πρόσβαση στο site του Facebook να φτάνουν από όλο τον κόσμο.

Δουλεύει το Facebook σας;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δουλεύει.
  Αργά και ασταθώς, αλλά δουλεύει.

  • Επανήλθε αλλά όχι 100%.. μερικές φορές αργεί πολύ να φορτώσει

 2. Λοιπόν απο smart tv δεν μπαίνει καθόλου, απο υπολογιστή έκανα εκκαθάριση ιστορικού και μπήκε. Ταμπλέτα και κινητό άπειρα προβλήματα…

 3. Ομοίως κι εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, δε φορτώνει εξ’ολοκλήρου η προσωπική μου σελίδα (εκτός από φωτογραφία προφίλ/εξώφυλλου και πεδίο ενημέρωσης κατάστασης). Οι ειδοποιήσεις προσωπικών μηνυμάτων λειτουργούν αλλά αν πατήσω απευθείας πάνω τους, φορτώνουν επ’αόριστον. Λειτουργεί σωστά μονάχα η αρχική σελίδα και μόνο μέσω αυτής μπορώ να πλοηγηθώ στα προσωπικά μου μηνύματα. Αντιμετωπίζω το θέμα μονάχα μέσω PC.

  Υ.Γ.: επειδή δε βρίσκω πεδίο επικοινωνίας απευθείας με τους υπευθύνους της ιστοσελίδας, να σημειώσω πως ενώ έχω κάνει like στη σελίδα σας στο Facebook, η ειδοποίηση συνεχίζει και εμφανίζεται κάθε φορά που σας επισκέπτομαι. Ίσως βέβαια να είναι θέμα browser.

 4. Τις τελευταίες μέρες έχω το ίδιο πρόβλημα με το facebook ενώ δείχνει την αρχική σελίδα στην συνέχεια κολλάει και δεν μπορώ να πραγματοποιήσω καμία λειτουργία. Συμβαίνει και όταν μπαίνω από το googlechrome και απο τον firefox. Συμβαίνει μόνο όμως όταν μπαίνω από τον δικό μου υπολογιστή. Περιέργως όταν μπαίνω μέσω της ανώνυμης περιήγησης απο το googlechrome (ctrl+shift+n) λειτουργέι κανονικά. Αν μπορεί κάποιος να δώσει κάποια εξήγηση ας μου την δώσει.

  • Ενδεχομένως κάποιο plugin να δημιουργεί το πρόβλημα, δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις και έλεγξε ξανά. Στην ανώνυμη περιήγηση τα plugins απενεργοποιούνται αυτόματα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons