Όλοι είμαστε Daniel Cui στο Facebook ή μπορούμε να γίνουμε

by Stefanos Kofopoulos • On 11-10-2012 • AT 10:17 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Όλοι είμαστε Daniel Cui στο Facebook ή μπορούμε να γίνουμε

Το Facebook συνεχίζει ακάθεκτο το marketing για τις ιστορίες εκείνες που θα έμενα μόνο στα παραμύθια αν δεν υπήρχε η εταιρεία του Mark Zuckerberg. Λίγο το χρηματιστήριο, λίγο η πραγματικότητα, λίγο ένα χαμόγελο και όλοι είμαστε Daniel Cui ή μπορούμε να γίνουμε.

I’ve missed more than 9000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. 26 times, I’ve been trusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed –Michael Jordan

Η ιστορία του πιτσιρικά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Άμπαλος τερματοφύλακας που δεν μπορούσε να αποκρούει ούτε την τεράστια που χρησιμοποιείται στα γυμναστήρια για κοιλιακούς. Η σχολική ομάδα έχασε όλους τους αγώνες εξαιτίας του Daniel Cui με τον πιτσιρικά να γίνεται ο περίγελος του σχολείου. Μέχρι την στιγμή που κάποιος αποφάσισε να φτιάξει ένα άλμπουμ με φωτογραφίες με όλες τις αποτυχημένες στιγμές του του Cui και να τις ανεβάσει στο Facebook. Τα πράγματα χειροτέρεψαν και ο πιτσιρικάς δεν ήθελε να πάει σχολείο.

Μέχρι την στιγμή που οι φίλοι του αποφάσισαν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους. Βρήκαν μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες του Cui να πιάνει την μπάλα μπροστά από τον τέρμα, έπαιξαν λίγο στο Photoshop και την ανέβασαν ως φωτογραφία στο προφίλ του. Προφανώς ακολούθησε ένας μικρό χαμός με όλα τα προφίλ να έχουν πλέον την φωτογραφία του Daniel Cui με την μπάλα στα χέρια.

Ο πιτσιρικάς επέστρεψε το γήπεδο και βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει αγώνα. Το σημαντικότερο στοιχείο της ιστορίας είναι ότι χωρίς το Facebook, o Daniel Cui θα παρέμενε ένας ακόμα άμπαλος τερματοφύλακας. Αποκλεισμένος από τον κοινωνικό κύκλο του σχολείου, γεμάτος θυμό και απογοήτευση για το ποδόσφαιρο και τον εαυτό του. Τα πράγματα τελικά εξελίχθηκαν διαφορετικά και ο Cui έγιναν ο ήρωας της ομάδας με την βοήθεια του Facebook.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι λες τωρα

  2. …Εχασα 10 λεπτα απο τη ζωη μου…

Top

Show Buttons
Hide Buttons