Νέο Facebook για iPhone/iPad με Chat Heads και Stickers σαν το Home

by Stefanos Kofopoulos • On 16-04-2013 • AT 9:18 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία
Review of: Facebook
iPhone and iPad app by Facebook:
Facebook
Version:
6.0
Price:
Free

Reviewed by:
Rating:
4.5
On 16.04.2013
Last modified:17.04.2013

Summary:

Νέο Facebook για iPhone/iPad με Chat Heads και Stickers σαν το Home

Το Facebook Home έρχεται στο iPhone και το iPad στο περίπου. Το νέο Facebook 6.0 app για iOS φέρνει τα Chat Heads του Facebook Home στο iPhone και το iPad και προσθέτει και κάτι ακόμα, τα Stickers. Το chat μέσα από το Facebook ξαναγεννιέται.

Το Facebook κινείται στην πορεία που χάραξε το Home στο Android. Το νέο Facebook 6.0 app για το iPhone και το iPad έρχεται με δύο σημαντικές προσθήκες. Το Chat Heads και το Stickers. Όπως ακριβώς και στο Facebook Home έτσι και στο iOS, ο χρήστες θα μπορεί να βλέπει τις φωτογραφίες των ατόμων που κάνει chat με το γνωστό πλέον Chat Heads στρογγυλό εικονίδιο ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται στο News Feed ή στα μηνύματα.

Chat Heads και Stickers σε iPhone και iPad, οπως στο Facebook Home

Μαζί με το Chat Heads το Facebook προσθέτει την δυνατότητα για χρήση και αποστολή Stickers. Φανταστείτε το σαν μεγάλο emoticon. Τα Stickers θα είναι διαθέσιμα από το ίδιο εικονίδιο των emoticons και θα μπορούν να αγοραστούν από το Sticker Store.

Το νέο Facebook app για iPhone 5, iPad 4 κλπ είναι διαθέσιμο σήμερα. Όχι όμως και οι νέες δυνατότητες για Chat Heads και Stickers. Σύμφωνα με το Facebook αυτό θα γίνει σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΕ: To hack για να βάλεις Facebook Home στο δικό σου Android smartphone

Επιπλέον αλλαγές Facebook app στο iPhone είναι η βελτίωση της επιλογής του είδους News Feed: φωτογραφίες, μουσική, games, φίλοι κλπ. Στο iPad το νέο Facebook 6.0 χρησιμοποιεί πλέον το νέο News Feed που ανακοινώθηκε πρόσφατα από το Facebook. Μεγαλύτερες φωτογραφίες και λιγότερο clutter στην οθόνη του αγαπημένου σας tablet.

Πως να αποκτησεις τα Chat Heads

Το Facebook θα ενεργοποιήσει τα Chat Heads σε μερικές εβδομάδες. Έτσι ανακοίνωσαν εχθές. Δοκιμάστε όμως να κάνετε logout και login ξανά στο Facebook app στο iPhone. Με αυτό το “κόλπο” είναι πιθανό να ενεργοποιηθούν τα Chat Heads και στο iOS.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σε iPhone 5 με logout ενεργοποιήθηκαν μόνο τα stickers και όχι τα chat heads..Προφανώς μήπως χρειάζεται απεγκατάσταση και επαναγκατάσταστη μέτα?

  Πολύ πιο λειτουργικό το περιβάλλον πάντως και πιο άμεσο..

  • Σε εμένα μέχρι εχθές στο iPhone 5 είχα μόνο Chat Heads. Έψαχνα να βρω το Sticker Store αλλά τίποτα.

 2. Έτσι, bugfree όπως πάντα….

 3. Σε 4S παίζουν όλα τα features

 4. Για άλλη μια φορά φαίνεται ο κατακερματσμος στο iOS και τα προβλήματα που προκαλεί στους χρήστες!
  Η Apple πρέπει κάποτε να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα και να αφήσει λίγο στην άκρη του μάρκετινγκ επιτέλους!

  • Κατακερματισμός του iOS και Apple στην ίδια πρόταση. Ενδιαφέρον, για εξήγησε το

Top

Show Buttons
Hide Buttons