Το Facebook θα βγάλει πολλά λεφτά

by Stefanos Kofopoulos • On 07-07-2009 • AT 11:31 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

mark zuckerberg facebook office

Όταν ο Marc Andreessen αναφέρει σε συνέντευξη ότι το Facebook αναμένει τζίρο $500 εκατομμύρια για το 2009, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Καταρχήν γιατί ο Andreessen είναι μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Facebook και έχει μια ιστορία που ακούει στο όνομα Netscape και εξέλιξη του web. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για την διορατικότητα και το ταλέντο ως μηχανικού αλλά και επιχειρηματία / επενδυτή. Η επίσημη παραδοχή ότι το Facebook θα φτάσει το μισό δις δολάρια το 2009 και προβλέπεται να κάνει τζίρο δισεκατομμυρίων τα επόμενα χρόνια, είναι κάτι περισσότερο από PR, αφού πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η επιτυχία του Facebook Connect είναι μεγάλη.

Με περίπου 225 εκατομμύρια χρήστες, τζίρος τουλάχιστον $500 εκατομμύρια για το 2009, Facebook Connect να γνωρίζει καθολική επιτυχία και $200 επιπλέον εκατομμύρια επένδυση από Ρώσους, τα συστατικά της επιτυχίας είναι περισσότερο από δεδομένα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι ακριβως ειναι το facebook conect?

    • Η δυνατότητα να κάνεις login σε άλλα sites χρησιμοποιώντας το Facebook user name και password. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο από 1-2 κλικ για να πεις στο Facebook ότι ναι θέλω πχ να είμαι logged in χρήστης στο pestaola.gr, δεν είναι κάτι που συμβαίνει χωρίς να το θέλω κλπ.

  2. αυτή η λειτουργία όμως ..δεν είναι κάπως επικύνδινη ..από την άποψη ότι οι κωδικοί δεν είναι ασφαλείς ! ειδικά τώρα τελευταία ..

  3. Όλα αυτά μου φαίνονταν αναμενόμενα από τη στιγμή που το Facebook είχε τόση απήχηση, διότι ποτέ δεν ήταν πραγματικά ένα αμιγώς κοινωνικό δίκτυο. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιούσα πάντα για διαφήμιση. Όταν ήθελα γνωριμίες η κουβεντούλα πήγαινα αλλού. Συμφωνώ ότι δεν αισθάνομαι άνετα με το facebook conect. Προτιμώ το open ID και αν μου το “κλέψουν” κάνω καινούργιο η κάνω password reset στο email μου.

    • Αν το Facebook δεν είναι social networking service site τότε μάλλον πρέπει να κοιτάξεις ξανά το site. Ο χρήσεις διαφέρουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι “αμιγώς κοινωνικό δίκτυο”.

Top

Show Buttons
Hide Buttons