Fable III στο Xbox 360

by Stefanos Kofopoulos • On 29-08-2009 • AT 7:20 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Fable III for Xbox 360

Στον μαγικό κόσμο του Albion οι παίχτες του Fable III για Xbox 360 αναλαμβάνουν δράση, μπροστά από την μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού. Η τριλογία του παιχνιδιού αναμένεται να συμπληρωθεί πολύ σύντομα με την αποκλειστική κυκλοφορία του Fable 3 στο Xbox 360 και ήδη ετοιμάζονται οι επόμενες εκδόσεις από την Lionhead Studios. Ακολουθεί το teaser βίντεο του νέου τίτλου και το επίσημο press release. Hero? Anyone?

Μέγας Αλέξανδρος. Τζένγκις Χαν. Βασίλισσα Ελισάβετ. Τσε Γκεβάρα. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, οι ηγέτες των επαναστάσεων ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους για την εξουσία, φέρνοντας ευημερία, φτώχεια, ειρήνη και μερικές φορές αναρχία στους λαούς τους. Τώρα, η Microsoft Corp. και η Lionhead Studios εξερευνούν το ταξίδι προς την εξουσία και σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα βασίλειο στο “Fable III”, το εκπληκτικό νέο παιχνίδι της πολύ επιτυχημένης σειράς “Fable”. Η έναρξη του τίτλου ανακοινώθηκε στην φετινή gamescom στην Γερμανία από τον Peter Molyneux, δημιουργικό διευθυντή της Lionhead και θα είναι διαθέσιμος αποκλειστικά στο Xbox 360 κατά την περίοδο των εορτών του 2010.

«Μην ξεγελιέστε. Οι επαναστάσεις δεν ανατρέπονται» – Αβραάμ Λίνκολν
Από τη στιγμή της σύλληψης της, η επιτυχημένη σειρά “Fable” έχει προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να ορίσουν οι ίδιοι το πεπρωμένο τους σαν ήρωες, κακοποιοί ή κάπου ενδιάμεσα, με απεριόριστες δυνατότητες και συνέπειες, οι οποίες μπορεί να αποβούν μοιραίες στον δρόμο προς τη δόξα. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, οι παίκτες θα νοιώσουν την τυραννία, τη φτώχεια και την αδικία να κυριεύει τη χώρα τους. Θα δουν τον λαό τους να χωρίζεται στα δύο και θα αναγκαστούν να επαναστατήσουν. Επίσης, θα αναγκαστούν να απαντήσουν τα παρακάτω ερωτήματα: Τι θα θυσιάζατε προκειμένου να διασφαλίσετε το στέμμα της Albion; Θα εμμείνετε στις αξίες και στις αρχές που σας οδήγησαν στην εξουσία ή θα αλλοιωθείτε; Θα είστε μονάρχης για τον λαό σας ή θα φέρετε την Albion στο χείλος της καταστροφής;

«Περάσαμε αρκετές ώρες στην Lionhead σκεπτόμενοι πώς θα μπορούσαμε να είμαστε καινοτόμοι στον τρόπο χειρισμού και πώς θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε τον κόσμο του Fable στο τρίτο κεφάλαιο του, και είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσουν πολύ για να μαντέψουν τι έχουμε σχεδιάσει για το Fable III», δήλωσε ο Molyneux, Δημιουργικός Διευθυντής της Microsoft Game Studios για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. «Παρόλο που δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα αυτήν τη στιγμή, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν δυσκολότερες επιλογές με πολύ μεγαλύτερες συνέπειες από πριν, καθώς και πολύ περισσότερα διαδραστικά στοιχεία περιπέτειας στην Albion».

Στην επική ιστορία του “Fable III”, το ταξίδι της κατάκτησης του θρόνου της Albion ξεκινάει πέντε δεκαετίες μετά τα γεγονότα του τελευταίου κεφαλαίου, καθώς χειρίζεστε το παιδί του ήρωα από το “Fable II”. Ενώ λοιπόν θα διοικείτε το βασίλειο σας σαν βασιλιάς ή βασίλισσα, θα κληθείτε να κάνετε διάφορες επιλογές και θυσίες, οι οποίες θα θέσουν σε δοκιμασία την ηθική σας και θα έχουν επιπτώσεις σε ολόκληρο το βασίλειό σας. Τα δείγματα ηρωισμού και ηγεσίας αλλά και οι συνέπειες τους θα έχουν τεράστια επίδραση καθώς θα μάχεστε να ενώσετε το διαιρεμένο λαό σας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Λατρεψα το πρωτο παιχνιδι και οπου να’ναι βγαινει η goty του δευτερου, που σχεδιαζω να παρω.Ελπιζω να ειναι και η τριτη πολυ καλη.Ξερουμε αν θα χρησιμοποιει το Natal;

  • Μπα δεν νομίζω να παίζει με το Natal. Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό και η προσωπική εκτίμηση βασίζεται πάνω στον game play του Fable και το Νatal. Δεν νομίζω ότι ταιριάζουν

 2. i love it i love it i love it..
  είχα λιώσει να παίζω το fable στο xbox κάποτε,ξανά κ ξανά
  πλέον τα χρόνια πέρασαν, xbox 360 δεν έχω για consoles, χρόνο ούτε, έχοντας πέσει κ η τιμή του xbox360 απ’ό,τι διαβάζω ίσως κάνω την υπέρβαση !
  btw έχεις gaming κονσόλες στην κατοχή σου κ αν ναι ποιες;

 3. “5 stars for funky bird”

  LOL!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D

Top

Show Buttons
Hide Buttons