Ευρυγώνιος φακός για την κάμερα του επερχόμενου LG G6

by Nikos Kaimakamis • On 20-02-2017 • AT 12:48 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Οι αποκαλύψεις για το LG G6 καλά κρατούν, καθώς οι νεώτερες πληροφορίες κάνουν λόγο για ευρυγώνιο φακό στο πίσω μέρος. 

Συγκεκριμένα, οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι στο πίσω μέρος του LG G6 θα υπάρχει διπλός φακός 13 Megapixel, με εύρος γωνίας λήψης φωτογραφιών τις 125 μοίρες, χαρακτηριστικό που -σύμφωνα με την ίδια την LG- είναι το ίδιο με το ανθρώπινο μάτι. Η μπροστινή κάμερα του LG G6 θα έχει και αυτή 100 μοίρες γωνία λήψης, για ακόμα πιο αποτελεσματική αυτοφωτογράφιση.

Σύμφωνα με το CNET, το LG G6 θα ικανοποιήσει ένα βασικό αίτημα των καταναλωτών που ζητούν από την κορεάτικη εταιρεία, ένα smartphone με δυνατότητα λήψης όσο το δυνατόν πιο ποιοτικών πανοραμικών φωτογραφιών. Εάν σε αυτό συνδυάσει κανείς και το γεγονός ότι η οθόνη του LG G6 αναμένεται να έχει την ασυνήθιστη αναλογία 18:9, είναι εύλογο να υποθέσει κανείς ότι η πανοραμική φωτογράφιση θα είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της κάμερας του LG G6, ενώ θα προσφέρεται και η δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών 360 μοιρών.

Πολλές είναι οι πηγές που συμφωνούν ότι το LG G6 θα μπορεί να προσφέρει στους κατόχους του τη δυνατότητα της κατά περίπτωση λήψης στιγμιοτύπων με ευρυγώνιο φακό και της επιστροφής στην κανονική λήψη, χωρίς να υπάρχει χρονοκαθυστέρηση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons