Εύρεση τηλεφώνου με το Android Wear

by Nikos Kaimakamis • On 23-03-2015 • AT 1:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Find your phone with Android Wear

Μία χρήσιμη λειτουργία προστέθηκε στο Android Wear, η οποία διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη συνεργασία με τα συνδεδεμένα smartphones. 

Αναλυτικότερα, με την αναβάθμιση του Android Wear που προωθεί η Google, υπάρχει πλέον η δυνατότητα σε κάθε χρήστη smartwatch με το λειτουργικό σύστημα της Google, να μπορεί να εντοπίσει το smartphone του, μέσω της λειτουργίας Find My Phone. Ουσιαστικά το Android Device Manager αναβαθμίζεται και αποκτά επιπλέον λειτουργικότητα.

Ο χρήστης θα πρέπει να έχει συνδεδεμένο το smartwatch του με το smartphone και μετά να πει στο σύστημα λήψης φωνητικών εντολών του smartwatch του τη φράση “Ok Google.Start. Find My Phone”. To συνδεδεμένο smartphone θα χτυπήσει αμέσως στη μέγιστη δυνατή ένταση προκειμένου να το βρείτε στο δωμάτιο.

Η Google ανακοίνωσε ότι αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές ρολογιών που είναι εξοπλισμένες με το λειτουργικό σύστημα Android Wear σταδιακά μέσα στο χρονικό διάστημα των επόμενων εβδομάδων.

Πρόκειται για μία χρήσιμη προσθήκη για τις λειτουργίες ενός smartwatch, ειδικά για όσους τείνουν να ξεχνούν πού έχουν βάλει το κινητό τους τηλέφωνο και δυσκολεύονται να το εντοπίσουν. Μένει να το δούμε και στην πράξη μόλις ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο στα Android Wear smartwatches που ήδη έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν στην αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons