Ευκολότερο multitasking στα Android tablets προωθεί η Google

by Nikos Kaimakamis • On 11-12-2015 • AT 3:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

pixel-c-side-keyboard-open-press

H Google ενδιαφέρεται να κάνει πιο εύκολο το multitasking στα Android tablets μέσα από τη δυνατότητα χωρίσματος της οθόνης σε δύο μέρη για ευκολότερη εργασία. 

Πηγές μέσα από την Google αναφέρουν ότι εργάζονται εντατικά στον τομέα του ανοίγματος πολλών παραθύρων, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να εργάζεται παράλληλα σε πολλές εφαρμογές. Εκτιμάται ότι οι επιλογές multitasking θα κάνουν την εμφάνισή τους στην επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος Android, αλλά το χώρισμα της οθόνης σε δύο διαφορετικά μέρη εκτιμάται ότι θα είναι ένας δεδομένος τρόπος για να μπορεί κανείς να εργάζεται παράλληλα σε δύο εφαρμογές.

android tablets multitasking

Παρόμοια λειτουργικότητα υπάρχει ήδη στο iOS 9, ενώ και στα Windows 8, από το 2012 και έπειτα υπήρχε η δυνατότητα στα Windows tablets να κάνουν την ίδια εργασία με διάφορα παράθυρα. Ορισμένα Samsung tablets με λειτουργικό Android είχαν τη δυνατότητα να τρέχουν δύο εφαρμογές σε δύο παράθυρα, ενώ τώρα αναμένεται να δοθεί αυτή η δυνατότητα σε όλους τους κατόχους μίας Android ταμπλέτας.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα με την ενσωμάτωση αυτής της δυνατότητας στο λειτουργικό από την Google είναι ότι πλέον θα μπορεί να ανοίγει κανείς με αυτόν τον τρόπο όλες τις εφαρμογές και όχι ορισμένες μόνο που υποστηρίζονται από κάποιο multitasking interface, όπως αυτό της Samsung.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons