Ευκολότερη χρήση Office Online και Dropbox

by Nikos Kaimakamis • On 14-04-2015 • AT 3:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Dropbox-1

Το Office Online και το Dropbox δίνουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας εγγράφων σε όσους επιλέγουν το cloud.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Microsoft με το Dropbox, μπορεί κανείς να κάνει επεξεργασία εγγράφων του Office, χωρίς να είναι απαραίτητο να είναι εγκατεστημένη η σουίτα εφαρμογών γραφείου της Microsoft. Εκτός από τα έγγραφα του Word, το ίδιο ισχύει και για τα αρχεία PowerPoint και Excel.

Με τη χρήση του Microsoft Office Online, με το άνοιγμα ενός εγγράφου σε έναν browser μέσα από τo preview, μπορεί κανείς να κάνει επεξεργασία του εγγράφου και παράλληλη αποθήκευση στο Dropbox. Η αποθήκευση στο Dropbox θα γίνεται απευθείας, χωρίς να είναι ανάγκη να ανοίξει κανείς μία επιπλέον καρτέλα.

Με την επιλογή του Open από το Dropbox, θα μπορεί κανείς να κάνει επεξεργασία online του κάθε εγγράφου, ενώ η μόνη απαίτηση θα είναι να έχει κανείς έναν έγκυρο λογαριασμό Microsoft. Όσοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Dropbox for Business, ή έχουν μία ενεργή άδεια Office 365, Pro ή Basic, θα μπορούν να κάνουν χρήση της ενοποιημένης δυνατότητας επεξεργασίας εγγράφων στο cloud από σήμερα κιόλας.

Είναι εμφανές ότι η Microsoft δίνει έμφαση στις cloud υπηρεσίες της, ενώ επιδιώκει την ενίσχυση της συνεργασίας της με το Dropbox στο άμεσο μέλλον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons